logo

Лили Иванова се обясни в любов на... актуален министър СНИМКА

Лили Иванова се обясни в любов на... актуален министър СНИМКА

Лили Иванова рядко признава чувствата си към някого, но в този случай изключението е наистина голямо и то за човек, когото примата на родната популярна музика определя като много близък до сърцето си.

Става дума за актуалния министър на здравеопазването проф. Костадин Ангелов, с когото са близки приятели вече от над 15 години. Медикът е помогнал на певицата в много труден за нея период още по времето, когато е бил шеф на Александровска болница. За това призна самата Лили Иванова още през 2014-та по случай годишнината от основаването на болничното заведение, която бе отбелязана с концерт в Зала 1 на НДК.

Вижте какъв подарък получи Лили Иванова за НГ и от кого СНИМКА

"Тук съм, защото обичам българските лекари, защото обичам д-р Костадин Ангелов. И проф. Богов обичам, те си знаят защо... Тук съм, защото медицинският персонал на Александровска болница заслужава на своя празник да получи най-доброто, най-голямото уважение от всички нас. Искам да ви пожелая здраве, много сили, защото те са ви необходими, успех. Поклон пред вас, медици!", заяви голямата певица.

Лъсна тайната на Лили Иванова за вечна младост! Маже се с...

Проф. Ангелов винаги имал запазени безплатни билети за всеки концерт на Лили Иванова, освен това не пропускал нито един неин личен празник. Винаги й подарявал пищен букет, а за скорошните новогодишни празници, освен цветята, прибавил и изискан парфюм, както и луксозни ръчно правени белгийски шоколадови бонбони.

Лили Иванова е от хората, които не правят шумни партита за личните си празници. Точно обратното - събира се с особено близки приятели в изключително тесен кръг, от който проф. Ангелов винаги бил част.

Лили Иванова с огромно признание за Емил Димитров СНИМКА

"Може би повече от 15 години вече се познаваме, тя е един от моите приятели, които са най-дисциплинирани, най-честни, тя не обича фалша, от самото начало на епидемията тя не излиза от дома си, тя казва – щом така трябва, така ще бъде. Не поставя никога под съмнение мнението на лекарите, на медиците, това не е първият й жест към нас, винаги на всички нейни концерти и събития тя кани свои приятели медици, сестри, като така ни кара да се чувстваме специални.

Вие знаете, че тя е завършила училище за медицински сестри във Варна преди години, работила е като медицинска сестра и винаги проявява отношение към медиците, което го демонстрира в най-чистите си чувства, с много голяма любов. Тези неща са много рядко срещани в нашия свят в момента", заяви за примата проф. Ангелов, след като през април Лили дари букетите от рождения си ден на здравните работници в Александровска болница./show.blitz.bg

Коментирай

200 godini na scenata

200 godini na scenata 18.01.2021 13:01

dogodina 300