Лили Иванова се появи на неочаквано място и предизвика....

Лили Иванова се появи на неочаквано място и предизвика....

Лили Иванова се разчувства от моноспектакъла "Клетниците" в Софийската опера.  Примата бе гост  на спектакъла в четвъртък вечерта и след края на постановката сама се похвали във "Фейсбук", че е отишла на културното събитие на сезона. 

Тя похвали и екипа на Националната опера, осъществил това амбициозно представление. 

Има ли драма? Защо телевизиите не излъчват концертите на Лили Иванова?

Легендата през цялото време ръкопляскаше на колегите от сцената. Тя видимо бе впечатлена от Весела Делчева и от децата актьори, особено от Анжелика Денчева в ролята на малката Козет. За Лили бе отворена ложата срещу тази на Тодор Живков, откъдето също има идеален изглед към сцената, пише 'Телеграф". 

След спектакъла естрадната знаменитост се срещна с екипа. Тя получи пъстър букет цветя, поднесени й от директора на Операта и режисьор на "Клетниците" Пламен Карталов. Лили пред маестрото похвали колектива и самото представление, което всички са направили. Тя раздаде автографи на колегите.

Един от певците я разчувства с разказ за тъща си, която в момента е болна на легло и единственото й спасение за душата са песните на Лили, които постоянно си пуска.Иванова изпрати за нея специално посвещение.

Софийската опера направи и благородна инициатива, като предостави възможност на близо 100 деца от Перник да гледат "Клетниците"в сутрешните спектакли. Иначе билетите се продават като топъл хляб и почти няма свободни места./show.blitz.bg

Коментирай