Има ли драма? Защо телевизиите не излъчват концертите на Лили Иванова?

Има ли драма? Защо телевизиите не излъчват концертите на Лили Иванова?

За поредна година зрителите трябваше да гледат и слушат Веселин Маринов, Любо Киров и други поизтъркани звезди на българската музика по време на коледните и новогодишни празници. Мнозина обаче се запитаха защо не видяхме кадри от големите концерти на Лили Иванова в зала 1 на НДК, с които завърши националното й турне през декември?

Изявите на естрадната прима пожънаха огромен успех, а билетите бяха разпродадени още в средата на ноември.

Запознати издават, че от 7 години звездата изрично е забранила да се правят снимки по време на концертите й. До почитателите й достигат само фотоси, които са одобрени предварително от нея и са преминали през допълнителна обработка с фотошоп. По време на сценичните й изяви не е позволено и заснемането на видеоклипове - поради тази причина едва ли скоро ще видим неин концерт по телевизията.

Лили Иванова си показа бельото пред 100 кила СНИМКИ

 Известно е, че музикалната легенда е много суетна и се грижи за външния си вид, макар че вече е на 80. Тя изтръпвала само при мисълта, че някой може да я снима в неподходяща поза и да изтъкне недостатъците по лицето и тялото й. Лили държала винаги да се представя в най-добрата си светлина и не допускала случайни кадри да изтичат в мрежата, пише "Уикенд". 

Драго Чая разкри защо Лили Иванова не му говори


Последният концерт на Иванова, излъчен в национален ефир, е бил този в „Арена Армеец” през 2012 г. Видеоматериалът обаче минал през няколко монтажа и обработки – едва тогава получил специално одобрение от изпълнителката на „Ветрове”.Събитието в „Арена Армеец” бе важен момент в кариерата на примата, която събра близо 15 000 души. Билетите бяха разпродадени седмици предварително. Лили пя над 3 часа с оркестър от 30 души и се представи впечатляващо. „Ако не се притеснявам, няма смисъл да излизам на сцената изобщо. Не е важно какво ще остане в мен, а в публиката, защото без нея аз не мога да изкарам своята емоция”, коментира тогава звездата, която винаги е поставяла музиката на първо място в сърцето си.

Концертът й в „Арена Армеец” бе излъчен на 24 декември 2012 г. по Би Ти Ви, но едва ли зрителите ще могат да се насладят на легендата на малкия екран отново. Който иска да слуша изпълненията й, ще трябва да си купи билет за нейно представление и да я гледа на живо. Легендата се е зарекла нито един неин концерт повече да не се предава по електронните медии./show.blitz.bg

Коментирай

Мария Стоянова

Мария Стоянова 28.01.2020 22:35

Твърде голяма стана Лили, което е хубаво, но вече не мога и цвете да и подаря!