Лили Иванова с разтърсващо признание за живота си СНИМКИ

Лили Иванова с разтърсващо признание за живота си СНИМКИ

Преди три дни навръх рождения си ден примата на родната поп музика Лили Иванова изненада с новината, че работи по нов проект, който дълго ще се коментира в публичното пространство.

"Аз дойдох и знаех защо съм тук, за да бъда това, което съм днес. Аз съм преживяла много неща, които биха могли да смачкат някого. Не успяха! Мога да разкажа много неща в живота ми. Какво ще постигна с това? Нищо не е могло да ме откаже.", това казва голямата ни певица във филма-анкета "Тайната снимка", продуциран от нея, чиято премиера ще бъде веднага след края на извънредното положение.

Навръх рождения си ден Лили Иванова влиза в ново амплоа СНИМКИ

Снимка: Костадин Кръстев-Коко

Режисьор на лентата е Мартин Карбовски, а откъси от филма бяха излъчени миналата събота в предаването му "Карбовски: Втори план". Става ясно, че във филма взимат участие и 10 журналисти от няколко медии, които Лили Иванова покани в началото на тази година, за да й зададат въпроси и да си направят с нея една историческа снимка пред обектива на фотографа Костадин Кръстев - Коко.

Лили Иванова трогна лекарите от "Александровска" с този жест СНИМКИ

"Аз съм разчитала само на себе си. На никой друг. Като съм дошла тук никой не ми е помогнал, всички са ме смачквали, искали са да ме охулят, всички до един. И в бранша. Абсолютно всички", разкрива още естрадната прима, но без да навлиза в повече подробности.

"Трябва да имам много сили, за да издържа всичко това, което става на сцената и да го предложа на публиката ми, както трябва. Аз си поставям цел, посока, гоня всичко това и гледам да го постигна. Но преценявам дали имам сили за това, дали мога. Не смятам, че съм най-великата, не смятам, че правя всичко перфектно. Аз много се стремя. Преди да изляза на сцената искам всичко да е перфектно. Това съм аз. Искам всичко да бъде идеално", споделя певицата.

Снимка: Костадин Кръстев-Коко

Аз не очаквам никога от никого нищо. Аз искам да покажа. Който го оцени, оцени. Няма да бъда единствената в света, която няма да бъде оценена. Аз затова записвам непрекъснато, правя нови песни, защото искам да оставя това за поколението", разкрива още изпълнителката, която не за първи път признава, че е работохолик.

"Аз съм работохолик. Мога непрекъснато да пътувам. Засега, да чукна на дърво, не се изморявам. Аз пътувам, защото трябва да имам контакт с моята публика, която да отсее плявата от житото. Аз пея на живо. Музикантите ми свирят на живо. И всичко е живо, няма бутафория, няма измама. Аз никога не съм си служила с измама, защото мразя лъжата и заставам абсолютно зад тази честност в моята професия".

Мустафа Чаушев: Лили Иванова ми отвори пътя към големите сцени

"Искам да знам какво мога да направя утре. Това което е било вчера го знаем. Не мога да направя същото, защото то е доста по-ниско качество от това, което съм днес", добавя още Лили Иванова и пояснява, че "Мъжете винаги са били под моята сянка. Не бих казала, че са ме наранявали. Аз съм силен характер".

"Никога в живота си не съм се чувствала самотна или сама. Самотата ме зарежда. Луда ли съм каква съм", продължава с откровенията голямата певица. На въпрос какво иска да кажат за нея след 100 години, Лили Иванова отговаря, че не иска да оценява себе си. Но добавя: "Любовта е всичко. Без любов човек не може да живее. Аз имам любов в себе си към моята работа, към музиката, към текста. Това е нещото, което ме поддържа. Бог е любов. Бог отворя всяка врата. Тя е всичко"./show.blitz.bg

Коментирай

Дани

Дани 27.04.2020 20:35

Неповторима и велика! Това е Лили, единствена!

Мая

Мая 27.04.2020 22:44

Жива и здрава да е! Много истинска! Единствена и неповторима!!!

Еси

Еси 27.04.2020 23:21

Жива и здрава бъди и продължавай по същия начин да твориш прекрасни и чувствени песни! Уникален човек!1

ЛИЛИЯ

ЛИЛИЯ 28.04.2020 19:00

ВЪЛШЕБНИЦА Е...............УДОВОЛСТВИЕТО Е НЕ САМО ДА СЛУШАШ ПЕСНИТЕ И, ФИНЕСА , КОЙТО ИЗЛЪЧВА, ДА СЪЗНАЕШ ДЪЛБОЧИНАТА НА ПЕСНИТЕ И...........НА СЛОВАТА В ИНТЕРВЮТАТА И....

ЛИЛИЯ

ЛИЛИЯ 28.04.2020 19:00

ВЪЛШЕБНИЦА Е...............УДОВОЛСТВИЕТО Е НЕ САМО ДА СЛУШАШ ПЕСНИТЕ И, ФИНЕСА , КОЙТО ИЗЛЪЧВА, ДА СЪЗНАЕШ ДЪЛБОЧИНАТА НА ПЕСНИТЕ И...........НА СЛОВАТА В ИНТЕРВЮТАТА И....

Аз,аз

Аз,аз 01.05.2020 17:10

Колко пъти каза "Аз"?