Лили Иванова пак скри шапката, показа умопомрачителни... СНИМКИ

Лили Иванова пак скри шапката, показа умопомрачителни... СНИМКИ

Лили Иванова е във вихъра си и за пореден път скри шапката на по-младите си колежки с начина, по който изглежда. Примата на родната поп музика показа кадри от скорошно свое участие в Пазарджик, които веднага предизвикаха коментарите.

Под поста на певицата очаквано се изляха всевъзможни комплименти по неин адрес. "Прилича на статуетка, фина, изящна", пише й фенка. А причината за възхищението е факта, че както винаги досега, Лили Иванова е в топ форма - сякаш замразила всеки излишен грам, който потенциално може да се прибави към теглото й.

Асистент на Лили Иванова разкри какви ги върши примата в 3 през нощта

Лили Иванова оздравя и веднага се втурна да... СНИМКИ

Известно е, че примата цял живот следва желязна дисциплина и строг хранителен режим, благодарение на които и изглежда по този начин на тези години. А както виждаме - освен с умопомрачително дългите крака си крака, впечатлява и със завидно количество енергия, на която също биха й завидели по-младите й колеги./show.blitz.bg

Коментирай

Доктор

Доктор 25.08.2022 17:54

Евала на Лили. Отслабването се дължи на старчески промени. Голяма част от хората след 70 започват да свалят рязко килограми, първо изтъняват ръцете и краката и след това торсът.

Рускиня

Рускиня 25.08.2022 23:45

Скъпа Лили, ти си ненадмината звеза на българския поп музика! Бъгатия те обича!

един

един 26.08.2022 5:45

Е, колко умопомрачително дълги могат да са краката на жена с ръст 150? Вярно, изглежда добре, ама айде да не пресоляват манджата.

Стига

Стига 26.08.2022 9:00

с тази алчна бабичка, бе.

Роберта71

Роберта71 10.09.2022 13:03

По краката и по възрастта ли мерите Таланта, жалки дребни душици?!