Лили Иванова оздравя и веднага се втруна да... СНИМКА

Лили Иванова оздравя и веднага се втруна да... СНИМКА

Преди около две седмици Лили Иванова стресна феновете си, като отмени концерта си във Велико Търново, както и концертите си в още три града, заради влошено здравословно състояние. Към днешна дата обаче, положението вече е друго.

Всичко, което примата на родната популярна музика прави ежедневно от години, със сигурност не я прави недосегаема за вируси, грип и настинки, но пък възстановява организма й в пъти по-бързо. За учудване на мнозина, Лили Иванова вече е здрава и с голяма енергия за предстоящите си участия из страната.

Лили Иванова неуморна по време на турнето си! Пее и скача като момиче СНИМКИ

Актуална снимка на певицата във фейсбук профила й накара феновете й да се развълнуват много! На кадъра Лили Иванова репетира активно, заредена с енергия и добро настроение.

Въпреки че води природосъобразен живот, пие витамини, яде мед и джинджифил, Лили Иванова също е податлива на вируси. Предполага се, че изпълнителката на "Детелини" се е заразила около 20 юни по време на концертите си или на репетиции.

Майстори прецакаха сериозно Лили Иванова СНИМКИ

До края на юли Лили се очаква да зарадва феновете си в Бургас (14 юли), Варна (16 юли), Габрово (24 юли) и Плевен (25 юли)./show.blitz.bg

 

 

Коментирай