Лили Иванова неуморна по време на турнето си! Пее и скача като момиче  СНИМКИ

Лили Иванова неуморна по време на турнето си! Пее и скача като момиче СНИМКИ

Лили Иванова вече не се страхува от К-19 и тръгна на поредно турне из градовете в България. А залите на Примата на естрадната музика се пръскат по шевовете и не са способни да поберат всички желаещи. 

Вече осем от концертите на Лили от турнето й през 2022 година са в историята, а тепърва предстоят нови дати за още градове из страната. А междувременно тя показа снимки от концертите, за каквато публика мечтае всеки един артист. 

На последния си концерт във Видин голямата българска певица се раздаде и пя от сърце и душа пред публиката. На сцената с иконата на българската поп музика са неотлъчно музикантите от "Li Orchestra" - Ангел Дюлгеров - китари и цигулка, Огнян Енев - пиано, Орлин Цветанов - цигулка, Веселин Веселинов-Еко - контрабас и бас китара, Росен Ватев - ударни и перкусии, и LaTiDa - беквокали.

 

По време на лятното си турне живата легенда на българската естрада пее много от своите хитове, които са любими на публиката. И съвсем заслужено получава всеки път бурни аплодисменти и задължителен бис накрая. 

В турнето са включени 30  града с общо 31 концерта. Първият концертът бе в родния й Кубрат на 14 април и турнето ще завърши на 4 декември в столицата в зала „Армеец“, съобщават в официалния сайт на певицата за турнето. 

Следващият й концерт от Националното турне е на 24 юни във Велико Търново. След това ще мине през Ловеч, Габрово, Плевен, Бургас, Варна, Созопол, Пловдив, Пазарджик, Хасково, Ямбол, Сливен, Кърджали, Смолян, Панагюрище, Сандански, Благоевград, Шумен, Русе, Добрич и София. /show.blitz.bg

Коментирай

boceto

boceto 21.06.2022 10:50

Кой я гледа ??? Забавна и танцова музика за заспали лелки и чичовци .....

Мими

Мими 21.06.2022 16:46

Защоне смеете да я покажете отблизо,най вероятно,за близък план иска да и се плати,без баба лили може,без хляб не може.Глупаци,продължавайте да захлебвате тази ненаситна ламя!

Иванова

Иванова 21.06.2022 17:01

Мими и boceto просто сте жалки, жалки, жалки. Злобни и завистливи. Точна извадка на обществото. За съжаление.

Nadia

Nadia 22.06.2022 0:13

Tallant! The biggest and the best one! No one can reach her in a million years!Go on Lili-kill them!!

Беси

Беси 22.06.2022 12:50

Не може да я стигнете и след 100години

Даааа

Даааа 24.06.2022 21:40

На 90 години с миниджуп. Жени на 40 с перфрктна фигура не го правят.. Някои не знаят, че по Тошово време не даваше никоя друга певица да пробие напред и да се изяви.....тя колеше и бесеше

Маги

Маги 06.12.2022 15:07

Да добре изглежда,но тая къса рокля е прекалена,не ми навява добро мислене,,,,,,взе пак за годините е грозно,,,,,,,