Лице от bTV напусна телевизията и заяви, че повече няма да се занимава с журналистика

Лице от bTV напусна телевизията и заяви, че повече няма да се занимава с журналистика

Култово лице от екрана на bTV обяви сензационната новина, че напусна телевизията и в бъдеще въобще няма желание да се занимава с журналистика. 

Добре познатият ни репортер вероятно е отвратен от случващото се в държавата, нивото на журналистика в България и непрекъснатите лоши новини, които ни заливат от малкия екран. Затова е взел кардиналното решение да се сбогува с детската си мечта. 

Репортерът Петър Антонов обяви във "Фейсбук", че приключва с журналистиката. И обясни подробно защо е взел това кардинално решение. 

"Разделям се с bTV! И съм благодарен за гласуваното доверие и шанса да работя в най-силния нюзрум в България! Колеги, велики сте! Разделям се и с журналистиката!След точно 12 години и 19 дни в професията благодаря на всички продуценти, оператори, монтажисти и шофьори, с които имах честта на работя! Благодаря и на всеки, застанал пред микрофона, за да отговори, разкаже или сподели своята история или гледна точка! Има събеседници, лица, очи и думи, които не се забравят!

Като репортер бях на места, на които съм мечтал да бъда, но стигнах и до там, където никой не би искал да отиде... и в двата случая си заслужаваше! Зад кадър имаше и радост, и гняв, и любов и предателства... и всичките бяха ценни... и бяха уроци!

А най-ценното е, че се сдобих с истински приятели... малко, но незаменими! Сега си взимам и тях, а и всички моменти! А утре... утре ще е първият "ред от новата страница"...! И пак ще е с хъс и амбиция", пише той, но не посочва с какво ще се занимава след края на телевизионната си кариера./show.blitz.bg

Коментирай

Ашу

Ашу 03.05.2023 10:02

къф е тоз ве - 12 години и сефте го чувам и виждам

генчо

генчо 03.05.2023 17:48

Като ги чета такива сълзливи изказвания и се чудя-тоя ся що напуска?

Айде пак сълзливи тинтири-минтири

Айде пак сълзливи тинтири-минтири 04.05.2023 0:16

Толкоз много приказка за нещо, дето може да се каже с 2-3 думи. Ами ритнали са го от bTV-то и готово. И после тънтъра-мънтъра, безкрайни благодарности, баналности и така нататък. Е как ритнаха Мимито Андонова от " 100% будни", за да седне на стола й онова малкото курве, дето издуха половин София.

Вероятно

Вероятно 04.05.2023 0:23

Още нещо ще си вземе докато не му изкьртя мутрата

Мазен

Мазен 04.05.2023 0:25

Шамшал

Пурко

Пурко 04.05.2023 12:26

Да си жив и здрав и успех момче! Добър ход правиш

Невероятно до вероятно

Невероятно до вероятно 10.05.2023 18:46

Още нещо не ти стига, но аз ще ти изкъртя мутрата, и ще ти те стигне :))))) ! До поста: Успех на момчето!

Жив и здрав да си!

Жив и здрав да си! 10.05.2023 20:22

Защо сте толкова лоши, бе хора? Бил изритан, сълзливи излияния, други ще къртят мутри... С тази злоба на къде? Жив и здрав да си Петре, и успех!