Лекари пет пъти погребват Венета Харизанова СНИМКИ

Лекари пет пъти погребват Венета Харизанова СНИМКИ

Пиарката на Слави минала през ужасяващи ситуации

За Венета Харизанова скоро не се е говорело в светските среди, вероятно защото тя се постара не само да излезе от тях, но и да ги замести с друга сцена, не по-малко любопитна - политическата, ставайки пиар и координатор на онлайн комуникацията на партията на Слави Трифонов "Има такъв народ".

Ексмоделката, която е носителка на няколко титли за красота, поддържа висок стандарт на живот и не се притеснява да го демонстрира навсякъде. Не такова обаче било положението само преди няколко години, когато блясък и лукс са били последните неща, за които Харизанова е мислела.

Венета Харизанова влезе в партията на Слави Трифонов СНИМКА 18+

Причината - тя едва оцелява след  жесток инцидент във фитнес зала. Докато тренирала с 35 кг. тежести, въжета им се скъсали и се стоварили върху главата й. По някакво чудо се отървала само с оток и синини, а родни и чужди лекари точно пет пъти й поставяли диагноза рак, пращайки я в специализирана клиника, пише "Уикенд".

Какво прави Венета Харизанова с тези свещи? СНИМКИ

Първият пристъп хубавицата получила в Дубай, разказа самата тя в телевизионно интервю. Била там да снима реклама за авангарден биокрем, изработен от принцеса, която живеела в Лос Анджелис. Снимките минали гладко. Към края на престоя си в арабската държава моделката хапнала морски дарове в известно заведение, но сутринта установила, че е подута и диша трудно.

"Едва се добрах до летището. Майка ми е лекар, помолих я да ме чака в София с урбазон, но не ми мина. Хукнахме по лекари, изпих какви ли не противоалергични лекарства, поставиха ме на пълна диета, ядох само ориз два месеца, но така и не се разбра какво ми има“, спомня си Харизанова.

Накрая се наложило да отиде при медицинско светило в известна болница във Виена. Там лекарят с огромно съжаление й съобщил, че е болна от  левкоцитна левкимия. А с такава диагноза може да живее само още няколко месеца. "Направо се панирах. Исках да плача – не можех, исках да викам – звук не излизаше от устата ми", разказва Венета за първите минути след поставянето на диагнозата.

Венета Харизанова пред анорексия заради мъж?

"Единственото, което ми дойде на ум беше да се прибера в България. Беше точно на Великден, хората празнуваха, а аз тайно броях дните, които ми остават. Не казах нищо на нашите". Алергията обаче продължи и след като не умрях в определените ми месеци и лекарят от Виена призна, че е сбъркал и ми върна парите, отново отидох при наши специалисти да питам какво да правя. Те ми сложиха същата диагноза и даже казали на майка ми два дни преди Коледа да ме вкарва в Онкото, докато не е станало късно, защото работата е сериозна. Мама колабирала. Накрая ми писна! Попитах поредния лекар как една онкоболна е бягала пет километра тази сутрин без да се задъха. И колко пъти смятат да ме погребват, защото вече не издържам на диагнозите им".

По-късно нейна приятелка я завела при хомеопат и той я излекувал с дражета от три лева кутийката. А тя пък се зарекла да заобикаля лекарските кабинети, за да не я пратят на оня свят за шести път./show.blitz.bg

Коментирай

КРИВОДОЛСКИ БИК

КРИВОДОЛСКИ БИК 01.08.2021 12:49

КОЛКО ЛИ ТРЯБВА ЧОВЕК ДА Е ПРОСТ, ЗА ДА СИ ПРАВИ РЕКЛАМА ПО ТАКЪВ НАЧИН. КАКТО И ДА Е! ВЕЧЕ СИ Е НАМЕРИЛА МЯСТОТО ПРИ ТЪПИТЕ ЧАЛГАРИ. ВСИЧКИ ПРИМАТИ ЗАЕДНО!!!

Диане35

Диане35 01.08.2021 12:51

Да беше пробвала с противозачатъчни . Нямаше да се стигне до "оток".....

Kotaraka

Kotaraka 01.08.2021 17:12

Only anal total super Baby..

Лелееее

Лелееее 01.08.2021 18:17

Тъй като лично я познавам мога да кажа, че всичко което говори и пише са измишльотини. Все иска да е известна. Не е лоша /вече жена/, но наистина не я слуша главата. Щом е полегнала и на чалгаря???????

Лелееее

Лелееее 01.08.2021 18:17

Тъй като лично я познавам мога да кажа, че всичко което говори и пише са измишльотини. Все иска да е известна. Не е лоша /вече жена/, но наистина не я слуша главата. Щом е полегнала и на чалгаря???????

Радж

Радж 01.08.2021 23:27

Може ли да има такива хора,да си правят реклама с болести за да се шуми около тях.Болни мозъци и то ще прави политическа кариера.Пази боже.