Лейди България заби милионер, подари й лимузина за половин милион СНИМКИ 18+

Лейди България заби милионер, подари й лимузина за половин милион СНИМКИ 18+

Носителката на купата "Лейди България" Карина Атанасова заби милионер и както обикновено историята повелява в такива случаи - получи от него много скъпи подаръци, някои за милиони.

Половинката на хубавицата е швейцарец и специално заради нея е решил да се премести да живее в Пловдив. Само година, след като Атанасова стана Лейди България, тя вече се изживява досущ като в приказката за Пепеляшка.

Лейди България завъртя главата на депутат и секретар на парламента

Моделката среща милионера по време на фотоси във Франция, пък той се влюбва в нея от пръв поглед. И както самата тя споделя, бързо се превръща в най-големия й обожател.

Гаджето на миската е по-възрастен от нея и има сериозен бизнес в Швейцария, който възнамерява да трансферира и у нас. Любовта им се случва бързо, а той постоянно гледа да я залива с най-различни скъпи дарове, пише "Телеграф".

Новата Лейди България Татяна Иванова взриви мрежата с иронично послание към политиците

Наскоро Карина бе засечена да обикаля улиците на Пловдив с първокласна лимузина, която вероятно е получила именно от новия си любим. Пред изданието тя признава, че колата й е подарък от него и е лимитирана серия. Сумата на возилото е почти половин милион лева и със сходен модел в България се придвижва поп фолк звездата Азис.

Освен това Карина и тайнственият богаташ вече са и сгодени. Предложението се случило навръх "Свети Валентин", когато тя получила като подарък годежен пръстен с елмаз./show.blitz.bg