Кристина Димитрова оцелява като по чудо след страховит инцидент на пътя СНИМКА

Кристина Димитрова оцелява като по чудо след страховит инцидент на пътя СНИМКА

Поп звездата Кристина Димитрова наскоро смрази феновете си с признанието, че преди години за малко щяла да загине в зверска катастрофа.

"Всевишният ме спаси от катастрофа. Случи се, тръгвайки си от морето сама с колата в най-голямата жега, се случи да заспя. Бях хапнала повечко и по пътя от силното слънце и умората съм се унесла. Карах в двулентов път и в един момент някакъв шум ме стресна, оказа се, че за щастие самият ми волан се е завъртял вдясно и колата е излязла встрани от пътя - на грапавото.

БНТ цензурира Кристина Димитрова заради изборите СНИМКИ

Срещу мен идваха страшно много коли и ако воланът се беше извъртял вляво, нямаше да се събудя на гладкия път - щях да се ударя челно и нямаше да ме има сега. Вече съм изключително внимателна и бих препоръчала на всеки, който тръгва на път, и дори леко да му се приспи, по-добре да спре, да си отпочине или да поспи 15 минути и после да продължи".

Кристина Димитрова скри шапката от плажа с тази СНИМКА 18+

Певицата признава, че и до днес сънува кошмари. "Случва ми се да се будя нощем и това не може да ми се изтрие от паметта, може би с право, за да не го забравя. След тази случка благодарих на Господ, който ме спаси, защото може би щях да застраша и друг живот и щеше да бъде наистина страшно. Добър шофьор съм и никога не съм очаквала, че може да ми се случи такова нещо", пише "Стандарт".

Звездата разкри и за друг инцидент, който е преживяла. "Случи се на 2 февруари и исках да правя курбан, тъй като тогава се изтърколих по стълбите в дома си и си счупих китката. Трябваше да отида на юбилейното парти на добрия ми приятел Иван Гарелов. Не почувствах болка, но отидох в "Пирогов". Там лекарите констатираха, че ръката не е навехната, а счупена. Не ми разрешиха да пея с гипса. Въпреки това го направих"./show.blitz.bg

Коментирай

Дидо

Дидо 29.07.2021 13:09

"ГОЛЯМАТА НИ ПОП ПЕВИЦА" Ха, Ха. Голяма е на ръст. Голяма е Лили Иванова, голяма е Йорданка Христова, Паша, но не и Криси.