Кристиан се развежда с Джулия, но вече е сгоден за новата и... СНИМКИ

Кристиан се развежда с Джулия, но вече е сгоден за новата и... СНИМКИ

Обратите в личния живот на Кристиан Кирилов, по-известен като Митака от "София ден и нощ", следват един след друг. След като наскоро стана ясно, че той и жена му Джулия, с която доскоро се кълняха в любов, се развеждат, ето, че в живота му вече има нова жена. Нещо повече - двамата дори вече са сгодени.

Мускулестият мачо явно изобщо не иска да губи време, а направо действа - и то как - вече даже е решен да заведе новата си изгора до венчилото, въпреки че връзката им е още съвсем, съвсем прясна.

Не е за вярване с коя се хвана Кристиан след раздялата с Джулия СНИМКИ

"Със съпругата ми - фолкпевицата Джулия, в момента сме в развод. Чакаме сега да ни бъде определена дата за делото. От доста време не вървеше помежду ни, просто не гледахме в една посока. От 3 месеца сме разделени, а преди месец и половина съвсем случайно на улицата срещнах Дени от предаването "Един за друг". Любовта ни пламна веднага и се събрахме под един покрив", споделя пред "Уикенд" той.

С бившата му житейска половинка пък си оставали в дружески отношения. И не било вярно, че са скарани и не си говорят. Двамата с Джулия установили, че не са един за друг и решили културно да се разделят.

Колкото до новата връзка в живота на Кристиан - той изрично уточнява, че не тя е станала причина за раздялата му с Джулия. В развода им нямало замесен трети човек. "Нямам представа, дали Джулия има нов човек до себе си. Сигурен съм, че ще намери точния човек - тя е много добро момче и заслужава да е щастлива", казва мачото./show.blitz.bg

 

Коментирай

Ican

Ican 05.06.2023 20:16

Всичко хубаво нее на добре дано тоя път си оцелил на сродна душа.

Бай Ху

Бай Ху 06.06.2023 19:06

Ба ги у мангъсарите.

ха ха Хо

ха ха Хо 06.06.2023 20:16

Пореден анаболен безполезник с когото си запълвате страницата.Баста.