Не е за вярване с коя се хвана Кристиан след раздялата с Джулия СНИМКИ

Не е за вярване с коя се хвана Кристиан след раздялата с Джулия СНИМКИ

Преди броени дни стана ясно, че певицата Джулия и звездата от "София ден и нощ" Кристиан Кирилов са се разделили. Мачото категорично отрече да има трети човек, който да е повлиял на отношенията им. Но истината се оказа друга. 

Кристиан вече има нова жена до себе си и побърза да я покаже на последователите си в социалните мрежи. Новата му е отново популярно лице, позната ни от известен риалити формат. Но Кирилов нарани бившата си по най-долния начин, след като реши да се похвали с новата си любов навръх рождения ден на Джулия. 

Шокиращо разкритие за раздялата на Джулия и Кристиан: Тя го спипала със... СНИМКА

От негови снимки в социалните мрежи става ясно, че вече е във връзка с Денислава, която знаем от участието й в риалити формата "Един за друг". 

"Не мога да разбера защо реши да покаже новата си точно на рождения ден на Джулия?! Не можа ли да го направи ден по-рано или по-късно. Много долно. Падна ми в очите", гласи един от коментарите в социалните мрежи. 

Хора от шоусредите съчувстват на Джулия, тъй като пожертва кариерата си в името на тази любов, докато при Кристиан всичко е било просто интерес.

"Супер смешна постъпка от твоя страна, супер смях и показност .... Малко уважение нямаш ли към бившата ти.... Колелото се върти", гласи пък друг коментар в мрежата. /show.blitz.bg

Коментирай

Ами

Ами 25.05.2023 11:59

идиот недоклатен!

Ох на бати

Ох на бати 25.05.2023 13:50

аз ще ги бодна и двете в дупенцата, бившата и настоящата

Митко

Митко 25.05.2023 14:27

Пълен простак!!!

kalitko

kalitko 26.05.2023 0:43

Да видим и тази колко време ще е параван. Публична тайна е, че той прави секс с мъже, понякога за пари, понякога без пари.

Добре че се отърва

Добре че се отърва 26.05.2023 14:26

Джулка отърва се мила от тоя п*дерас.

Гичка

Гичка 31.05.2023 16:37

комлексар