logo

Криско с криминално досие от 14-годишен

Криско с криминално досие от 14-годишен

Рапърът Криско е добре познат на родната ни полиция. Няколко пъти е бил под прицел на униформените, особено в тиjнейджърските си години. 

За първи път пренущувал в районното, след като с негов приятел решили да да свалят пътна табела, намираща се буквално пред полицията. 14-годишните хлапета веднага били заловени и осъмнали зад решетките. Оттогава Криско започнал да работи за криминалното си досие. По-късно имал подобни изцепки, както и скандали с наркотици, алкохол и шумни компании. 

Криско продавал алкохол на малолетни чужденки 

Криско е имал близък контакт и с полицията в Дубай. Там отишъл с целия си екип за снимки към видеото "Още един танц", но след снимачния процес решили да се позабавляват по български. Безпаметните купони с много хора, наркотици, алкохол, силна музика и крясъци са запазена марка за габровеца, но да си позволиш това в страна със строги закони граничи с лудост. Полицаи с калашници нахлули насред купона и искали да арестуват българската група за 24 часа.

Криско и компания решили да отпразнуват подобаващо визитата си в Дубай.  Наели си мезонет, където да се забавляват необезпокоявани. В 7 часа сутринта обаче на вратата им пристигнали полицаи. Авери на рапъра описват униформените като слаби, с мустаци, досущ като Милко Калайджиев. Групата се стреснала, тъй като тамошните полицаи се разхождат с калашници.

Чалга певица окраде хита му със Слави Трифонов 

Един от приятелите на Криско се помолил на униформените, че повече няма да се повтори тази случка. „Там не са като българите и когато им обещаеш, че няма да се случи отново, те ти вярват и ти прощават. Така се разминахме от арестуване. Представяте ли си какво щеше да стане, ако не проявиха милост – Криско щеше да влезе в световните новини”, смее се негов авер, който също бил застрашен да лежи в дубайския затвор./show.blitz.bg
 

Коментирай

Плям плям да не заспите

Плям плям да не заспите 10.02.2019 12:51

Бъра бъра, дали е било точно така, важното е да има ' жълто' в изобилие и пикантерии за тези четящи тези велики апотеози

ккггг

ккггг 12.02.2019 9:21

А защо не казвате че е задържан и за проституция. Беше и си остава фантастичен свирач гълтач...

бай мангал

бай мангал 28.03.2019 15:17

дгбвгз