Криско не се побира в кожата си, чалга певица го окраде

Криско не се побира в кожата си, чалга певица го окраде

Назрява нов скандал между рапъра Криско и позабравената фолкпевица Стефани. Нисичкият певец не може да се побере в кожата си, че от фолк жанра печелят на негов гръб. А парчето му "Гледай как се прави" със Слави Трифонов вече има множество кавърверсии. 

Певицата Стефани реши да си възвърне славата като направи малък микс с няколко бързи парчета. Записът започва с кючек вариант на дуета на Криско и Слави. Тук изниква въпросът дали чалга дивата е уредила правата си, тъй като това не е просто запис или изпълнение от участие на живо, а си има и официален видеоклип. 

Друг е въпросът, че и вариантът на двамата изпълнители също е с неуредени права. За направата на тоталния хит Криско е използвал рими от ретро хит на Щилян. „Тошка“ е мое авторско парче и беше тотален хит през 90-те, който хората помнят и до днес. След като излезе дуетът на Слави и Криско, честно казано, се зарадвах, че моята музика отново е актуална. Много хора ми се обадиха да ми кажат, че веднага са се сетили за мен“, споделя в свое интервю легендарният Щилян. 

"Именно Слави пее моя текст: Както те обичам, ще те открадна, а ако не мога, ще ги убия“. Очаквах да ми звънне поне от уважение, защото се и познаваме. Преди години е идвал на мои участия, черпил ме е в заведения. Той е голяма звезда. Не искам пари, не ме разбирайте погрешно. Ясно е, че един лев не съм видял от това, че са заимствали от моята песен. Но можеше Слави да ме покани поне в шоуто си, да ми направи малко реклама и на мен“, споделя откровено ретро поп-фолк певецът./show.blitz.bg. 

Чуйте новата песен на Стефани:

 

Дуетът на Криско и Слави Трифонов:

 

И оригиналът на Щилян:

 

Коментирай

КРИСКО Е ЛАЙНО !

КРИСКО Е ЛАЙНО ! 05.02.2019 14:15

.

мон

мон 05.02.2019 14:18

Дриско :0 :) :)

jasi

jasi 05.02.2019 22:34

Исках да сваля 1-2 килограма, но в крайна сметка изчезнаха почти 7. Нямах нужда от толкова много, но това изобщо не зависеше от мен - независимо дали ядох или не, все пак отслабвах. Сега се опитвам да напълнея. https://bit.ly/2KrFJA9

мадамХ

мадамХ 05.02.2019 23:42

И ТО ГОЛЯМО ЛАЙНО!