Край! Петя Дикова се сбогува с кариерата си на водеща!

Край! Петя Дикова се сбогува с кариерата си на водеща!

Вече втора година дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков стои далеч от камерите на бТВ, където водеше светското предаване “Култ”, преди да роди двамата си синове.

През април 2019 г. тя роди първородния си син Александър, а година и половина след това на бял свят се появи и Илиян-джуниър. Дори рязката смяна във финансовото състояние на семейството й обаче не променила плановете й да се върне на малкия екран.

Петя нямала никакво намерение да се появи отново като водеща на светското предаване. След смъртта на продуцента на “Култ” Емил Дилчев, който угасна от рак навръх Благовещение миналата пролет, Пипи осъзнала, че предаването не е същото без него.

Тя планирала да започне да работи по отделни проекти в бТВ, за които да й плащат на парче, но в никакъв случай да не прекъсва майчинството си. 

По време на гостуването си в “Папараци – ново 20”, което се снима в същото студио, в което се прави и “Култ”, Дикова откровено призна, че работата в телевизията й не й липсва. Липсвал й само Емо Дилчев.  “Всяко нещо с времето си”, лаконично коментира Петя работата си.

Занапред тя мислела да се изявава зад кадър – като журналистка и продуцентка, а не като водеща. Дикова веднъж вече се върна на работа, след като роди сина си Александър.

Малко след смъртта на Стефан Данаилов в края на 2019г. тя направи за бТВ авторски филм за него. Но така и не се появи в авторското си предаване, тъй като там вече се бе настанила нейната заместница Поли Гергушева.

След като и тя забременя, на стола й се намърда синоптичката Натали Трифонова. “Много съм щастлива, че ослепителната Натали е новото лице на “Култ”, заяви по адрес на дългокраката синоптичка Пипи. Дикова обаче не гледала как се справя заместничката й Натали. Откакто красивата синоптичка грее на екран, рейтингът на предаването драстично се увеличил, пише "Уикенд"./show.blitz.bg
 

Коментирай

Иво

Иво 13.02.2021 16:11

Пипи не се отказвай под натиска на ПТП, Боко няма да я търпи дълго не се страхувай бори се за Култ, зрителите са с теб. Рейтинга му в момента е скандално нисък, ние искаме ТЕБ обратно на екрана

ЕБАЧЕВ

ЕБАЧЕВ 14.02.2021 0:01

ГРОЗНО ДОБИЧЕ Е ТАЗИ ДИКОВА ПОДЛА И ПОДКУПНА КАТО БАЩА И И ДРУГИТЕ ГРОЗНИ ЧЕРТИ Е ВЗЕЛА ОТ МАЙКА СИ ИЗОБЩО ФА НЕ СЕ ВРЪЩА ДА ГРОЗИ ЕКРАНА И СЪОТВЕТНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ

Виви

Виви 14.02.2021 9:48

Олигофрения, и син и майка!!!

лимона

лимона 16.02.2021 20:22

а не искате ли да знаете какво е мнението на зрителите на култ, а ама да вярно то зрители няма русия кон ги изгони