Краси Радков призна: Да, истина е новината за Иван Атанасов – Ванката! ВИДЕО

Краси Радков призна: Да, истина е новината за Иван Атанасов – Ванката! ВИДЕО

Актьорът Краси Радков беше на гости на „Има такъв подкаст“, където в разговор над един час разказа пред водещия много любитни моменти около себе си и своите колеги в "7/8 тв". Един от най-забавните моменти беше, когато Краси разказа за своя колега и приятел Иван Атанасов – Ванката.

"Ванката първо е много добър приятел, второ аз много го обичам, трето е много голям професионалист и четвърто затова, че е перфектен в работата си, той не търпи нещо да не е наред. Аз виждам, че много се впряга и ми кеф да го ядосва. Той се ядосва истински. Нищо не е предварително уговорено, не е сценарий.

Краси Радков и жена му прибират 20 бона от "Един за друг" СНИМКИ

Той ми се ядосва много и след това ни минава. Сега последно през януари се извинхме двамата, казах му, че няма да го ядосва повече и след две минути се скарахме", започна по темата Краси Радков.

Краси Радков и Иван Атанасов – Ванката в момент от тяхна обща песен, която зрителите харесват

Краси Радков отказа да се обади на Ванката, за да се чуят в ефир, но зави че Иван Атанасов е най-обичания човек в шоуто. „Нясякъде го обичат и поздравяват, никой няма лоши чувства към Ванката".

Рачков и Краси Радков се оляха в Слънчев бряг, туристи побесняха СНИМКИ

"Иван Атанасов – Ванката има голям талант. С две пръчки може да покаже къде има вода, не се шегувам това е реално. Когато се закачаме той ме удря истински. Последния шамар, който ми заби беше силен. Очилата ми хвръкнаха на два метра, два метра и половина", разкри актьора. И добави шеговито:

"На Ванката няма да му остават 6-7 години до пенсия. Няма да може да се пенсионира в нашата телевизия, затова му предлагам, да започне работа във ВиК"./show.blitz.bg

Коментирай

Бай Х

Бай Х 16.03.2023 20:45

Шоуто на селските идиоти и олигофрени !!!

Mxnxncnncnym

Mxnxncnncnym 16.03.2023 21:47

Yajte mi huya

Нели

Нели 17.03.2023 17:04

Много неразбираем изказ има автора.

Донка

Донка 17.03.2023 21:38

Като гледам коментарите се чудя как може да съществуват толкова цинични и вулгарна хора, които си позволяват да пишат в социалните мрежи. Отвратително....

Axmak

Axmak 18.03.2023 8:41

И къде е истината?!ахмаци.