Косьо Филипов с дебютна стихосбирка

Косьо Филипов с дебютна стихосбирка

Топ журналистът Косьо Филипов е в трескава подготовка около премиерата на дебютната си стихосбирка „На дъх от лятото” на 24 април от 18:30 ч. в Националната библиотека „Св. Св. Кирил и Методий”. Редактор на първата му книга е не кой да е, а изтъкнатата българска поетеса Маргарита Петкова.

Чаровникът, за когото думите са повече от добри приятели, неведнъж е споделял колко много иска да събере на едно място всички свои спонтанни мисли. И ето, че желанието му вижда бял свят!

„С изключително удоволствие и нескрито вълнение ви каня на премиерата на първата ми книга с лирика „На дъх от лятото” с редактор Маргарита Петкова”, пише Филипов в социалните мрежи, а под поста му очаквано заваляха десетки честитки.

На чаша първокласно вино и ядки тв водещият ще посрещне своите гости

„Животът ми показва, че трябва да съм срещу течението и тогава нещата се случват, точно както аз искам!, сподели преди време Косьо Филипов за резултата от професионалния си път. Може би и заради това съвсем спонтанно журналистът развива таланта си и в света на поезията.

В малко странна ситуация, докато пътува в софийското метро, в момент на психическо напрежение, Косьо Филипов успява да сътвори своите първи стихотворения./show.blitz.bg

Коментирай