Кошмарен инцидент едва не ослепи Ева Кикерезова СНИМКА

Кошмарен инцидент едва не ослепи Ева Кикерезова СНИМКА

Кошмарен инцидент е преживяла синоптичката от БНТ Ева Кикерезова и то навръх Нова година. Най-красивата сред синоптичките като по чудо не загубила зрението си на празника, след като сачма от пистолет я уцелила между очите.

Инцидентът с блондинката се случва по време на новогодишен купон, на който тя отишла с половинката си. Веднага след настъпването на 12-ия час един от гостите на купона извадил пистолет и стрелял с него във въздуха. Сачма от оръжието обаче излетяла при единия от изстрелите и се забила точно между очите на синоптичката. За голям късмет сачмата само разранила челото на Ева Кикерезова, като не успяла да засегне зрението й.

Три от лицата на БНТ в Топ 50 на най-красивите българи, кой още е в класацията СПИСЪК

Силно уплашена и стресирана от злощастния инцидент, синоптичката сама призна какво й се е случило - от профила на колежката си в БНТ Карина Караньотова в социалните мрежи.

Карина Караньотова стана жертва на нагла кражба СНИМКА

Оказа се, че Карина, която е доведена дъщеря на Аня Пенчева от брака й с Ивайло Каранйотов, също е претърпяла инцидент на Нова година. Неин приятел, без да иска, й прогорил косата с бенгалски огън. И по ирония на съдбата и Карина Каранйотова, и Ева Кикерезова се бяха обявили срещу зарята и бомбичките за новогодишните празници, които създават неописуем стрес у домашните любимци и бездомните кучета и котки./show.blitz.bg

 

Коментирай

Val

Val 10.01.2022 9:19

Примати. Пак като не са се избили!

Дедо Шишарко

Дедо Шишарко 10.01.2022 9:20

На тая мома е трябвало да и се изцъка със силна струя бяло шампанско, а не с патрон!

Дими

Дими 10.01.2022 12:19

Тя тая се чуди как да си направи реклама и да се шуми около нея.....!!!

Стойко

Стойко 14.01.2022 11:07

Ех таз синя птичка, кск ми чурулика, как ми слуха гъдаличка. Синя птичка, ич нема но къде пера по хубавата пичка. Синя птичка, сички искат да я събличкат.