Карина Караньотова стана жертва на нагла кражба СНИМКА

Карина Караньотова стана жертва на нагла кражба СНИМКА

Карина Караньотова стана жертва на нагла, но и доста куриозна кражба, за чийто развой съобщи самата тя в профила си в социалната мрежа.

Наскоро репортерката на БНТ изпуснала часовника си през терасата без да иска, веднага слязла, за да си го вземе, но за минути скъпата вещ вече била в чужди ръце.

Ограбиха жестоко Карина Караньотова СНИМКИ 18+

"Добре, възможно ли е да си изпусна часовника през балкона и докато сляза да го взема, да го откраднат. 2 минути. Знам, че съм в криминален район, ама направо във въздуха го гепиха", написа щерката на Ивайло Караньотов, която живее в района около Орлов мост в столицата.

Ивайло Караньотов направи нещо невероятно и рискува живота си СНИМКИ

На въпрос от приятел дали е оцелял изобщо и на кой етаж живее, Карина отвръща така: "Е, как да разбера, като го няма. Виждах го от балкона на тротоара, слизам - няма го!" Друга приятелка на журналистката пък споделя, че и тя е имала сходен случай.

"Много познато, често изтупвам през прозореца си дребни съкровища - гривни, пръстен, копче, флашка... ей, и копчето взеха бе!!!"

Припомняме, че Карина Караньотова стана жертва на кражба и през лятото, когато бе обрана на плажа, докато била със сина си. "Супер е да дойдеш на българското Черноморие и още на първия ден да ти откраднат портмонето от маса на плажа с 350 лв. и всички карти! От чанта, пълна с детски играчки!", ожали се тогава брюнетката.

Още едно бебе в семейството на Аня Пенчева СНИМКА

Заради кражбата тя не могла да си плати сметките в заведението тогава в Лозенец, след което подала жалба в районното в Царево, което обслужва курорта./show.blitz.bg

Коментирай

Krasko

Krasko 19.11.2020 21:15

Патка!

лиса алиса

лиса алиса 20.11.2020 17:17

не еоткраднат, няякой го намерил и му се радва!