Колегите на Сашо Кадиев умряха от завист, след като им показа какво си е купил СНИМКА

Колегите на Сашо Кадиев умряха от завист, след като им показа какво си е купил СНИМКА

Сашо Кадиев предизвиква завист сред редовите служители на Би Ти Ви с високия си стандарт на живот, а последното, с което кара колегите си да ахкат, е новата му кола.

Тази пролет водещият на „Преди обед” ходи на работа с чисто ново електрическо BMW в сребристо сиво. Лимузината струва над 200 бона и могат да си я позволят само хора с големи доходи. 

Преди няколко дни синът на Катето Евро вървеше с бодра крачка към платен паркинг, на който бе оставил автомобила си. Когато наближи немското си возило, Сашо първо му се полюбува отстрани, а после седна зад волана и даде газ към клон на банка.

Докато шофираше към трезора, актьорът и тв водещ пушеше и тръскаше пепелта през прозореца. „Колата му е електрическа, ама цигарите му не са електронни”, коментираха по този повод успелите да го зърнат столичани. Кадиев е в дългогодишен плен на тютюнджийския си порок и на този етап няма намерение да се бори с него.

Екранният партньор на Деси Стоянова прекара в банката десетина минути, а като излезе, изглеждаше още по-доволен от живота. Преди да яхне отново лъскавата си електричка, той извади телефона си и проведе разговор с любимата си Ивелина Чоева. Сашо се сгоди за дългокраката манекенка на Коледа, но двамата тепърва ще определят дата за сватбата. Доскоро Кадиев отричаше брака, но явно Ивчето, както я нарича, е променила възгледите му, пише Хотарена./show.blitz.bg

Коментирай

Курти Куртев

Курти Куртев 01.05.2023 17:08

Каквато и кола да си купи педалчето , все ще е смешник !!!!

Ке Леш

Ке Леш 01.05.2023 17:52

Мамино Гофно.

Св. Пешо.

Св. Пешо. 02.05.2023 13:43

ПОМИЯРА СИ Е ПОМИЯР В КАКВОТО И ДА ГО КАЧАТ !!! ВСЕ СИ СМЪРДИ НА КОКАЛЯНСКО МАГАРЕ И КУЧЕШКА ПИКНЯ !!!

Някоя

Някоя 04.06.2023 10:00

Не пишете така за момчето , не му завиждайте ,, Ако можете да помогнете с нещо помогнете но не да злосторните " .Аз се радвам на такива неща че е постигнал няма значение по какъв начин, само да не е кражба...