Колеги от поп сцената във възторг от дебютантката Нелс

Колеги от поп сцената във възторг от дебютантката Нелс

Младата поп певица Нелс грабна приза „Дебют на годината“ по време на церемонията The 1 Lifestyle Awards, видя репортер на "ШОУ". 

Чаровната блондинка, която преди време влезе в сърцата на публиката с уникалните си изпълнения в рилаити формата „Гласът на България“ бе възнаградена за труда си през изтеклата година. Нелс бе изключително развълнувана и заяви:"Не съм била никога толкова изненадана и развълнувана, едновременно. Благодаря на всички, които ме подкрепят и обичат. Ще ви радвам с още много музикални проекти“.

Нелс: Славата  ме плаши 

Хубавицата призна, че след успеха на „Не ми пали фитила“ вече е почти готова с нов музикален проект, който ще е нещо съвсем различно от досегашните. По реакцията на публиката на светското събитие, както и от коментарите на нейните колеги, можем да заключим, че я очаква светло бъдеще в най-скоро време ще се нареди до големите имена в жанра./show.blitz.bg.

 

 

Коментирай

What

What 24.01.2019 1:35

О, Боже.......

Има потенциал

Има потенциал 24.01.2019 4:55

Има визия ама много ауто-тюн изплозва и засега песента не е нищо оригинално. Аман от такива дето пеят че са страшна работа а в реалния живот биха се насрали от елементарна задача.