K.LINA и F.O. наредиха яко колегите от музикалната индустрия ВИДЕО

K.LINA и F.O. наредиха яко колегите от музикалната индустрия ВИДЕО

Дъщерята на Батков няма да си “слага устни” като останалите певици

K.LINA и провокативният рапър Михаил Митев - F.O. определено не се сдържат, когато искат да кажат онова, което наистина мислят, а в случая го правят с новата си песен "Горчива дъвка", която е повече от интригуваща не само със заглавието си.

Текстът на песента акцентира през цялото време на състоянието на родната музикална сцена. А K.LINA директно пее: "няма да си слагам устни, за да имам цифри".

Щерката на Батков гали живи змии, загатва илюминатски символи ВИДЕО

Младата изпълнителка, която демонстрира характер и позиция, критикува нормата, че, за да бъде забелязана на българската сцена, една певица трябва да се тунингова, за да се хареса на публиката.

Още в припева става ясно и колко далеч може да стигне K.LINA в признанията си, защото пее: "хората минават, а делата им остават", с което заявява на колегите си в бранша, че трябва добре да се замислят на какво учат децата в песните и клиповете си.

И ако си мислите, че тя е много дръзка в директността си, то чуйте как се включва и F.O. Митев обвинява други изпълнители, че си купуват гледания в YouTube с текста: "не сте известни с купени милиончета". Заявява още, че "всичките, дето ни плюха, останаха клюки, а ние легенди".

F.O. не се спира само на старите кучета в индустрията, a критикува и новите лица на българката сцена за това, че не правят нищо ново и модерно, а само "стари песни на същия нов глас".

И за финал бургаският рапър не пропуска и добре коментирания чалгаджийски дебат на таланта с изречението: "сори, силикона не е дарба". Колко пожари ще разпалят K.LINA и F.O. с всичко дръзко, което признават в песента си, тепърва ще става ясно. Сигурно е обаче, че те нямат никакво намерение да спрат само с това!/show.blitz.bg

Коментирай

Саня

Саня 25.09.2023 12:18

Страхотен проект!

Anonymous

Anonymous 25.09.2023 12:20

Крайно време беше да чуем нещо оригинално на БГ сцената.

Gosho

Gosho 25.09.2023 13:59

Евала! Топ сте!

байко

байко 25.09.2023 20:22

За пръв път ги чувам.