Щерката на Батков гали живи змии, загатва илюминатски символи ВИДЕО

Щерката на Батков гали живи змии, загатва илюминатски символи ВИДЕО

Младата певица K.LINA и рапърът F.O. пуснаха провокативен музикален клип със скрити послания към песента "Горчива дъвка", която вече прави сигурна заявка за потенциален хит. Освен това тепърва ще провокира реакциите.

Действието във видеото към "Горчива дъвка" се развива в стая, изрисувана цялата с графити. На централната стена има две големи змии, отворили усти една към друга, а по средата часовник, който показва 2 без 10, оформяйки своеобразен триъгълник.

Под часовника с триъгълника пък има едно око. И ако си мислите, че всичко това е доста странно, гледайте докрай, защото има и още…

На другите две стени се виждат нарисувани охранителни камери с надписи: "Усмихни се, снимаме те" и "Какво зяпаш?". Очевидно щерката на бившия футболен бос има голямо желание да бъде наблюдавана от някого, сякаш е във "ВИП Брадър".

А защо и да не я видим да участва в подобен риалити формат? А може и да иска да ни каже, че всички сме наблюдавани и контролирани по един или друг начин?

Безспорно любопитен момент във видеото е факта, че K.LINA и дуетната й половинка Михаил Митев - F.O. се снимат в компанията на истински змии. Както е добре известно, в Библията змиите символизират подземния свят и безсмъртието, а в поп културата показват прераждане. Освен това в началото на песента, K.LINA пее, "каквото и да правя, вече не ме е срам, чувството ми за вина вече не е там".

Такава ли е тя и в действителност или просто този образ й се получава наистина добре, разбираме от самата нея:

"В музиката обикновено имаме възможност да влизаме в различни образи и дори да бъдем, каквито не сме. Аз искам, когато хората слушат музиката ми, да се чувстват освободени и уверени в това, което правят – както се чувствам и самата аз в реалния си живот", споделя K.LINA пред нас.

Склонни сме да й вярваме, особено предвид песента, с която провокира вниманието. Текстът й неслучайно има социално-ангажираща тематика - което е и един от специалитетите на бургаския рапър Михаил Митев - F.O.

Режисурата, сценографията и идеята към видеото пък е дело на приятеля на K.LINA - Румен Русев, който е протеже на Холивуд.

Каквато и да е истината за посланието на видеото към "Горчива дъвка", вероятно, ако го гледате повече от 6 пъти, може да ви потърсят илюминатите, казано с намигване, разбира се. Пуснете го и слушайте на собствена отговорност./show.blitz.bg

Коментирай

Артур

Артур 21.09.2023 13:28

Маллиии, таз е грозна кат баща си

Работническо дело

Работническо дело 21.09.2023 13:47

курво скапана ще те кълцаме на площада ще те бием с вериги,бетонни колове и метални пръти

Тити без пипи

Тити без пипи 21.09.2023 16:45

Имам змия за галене.