logo

Кичка Бодурова в паника: Казах на приятел, че няма да се видим повече...

Кичка Бодурова в паника: Казах на приятел, че няма да се видим повече...

Голямата певица Кичка Бодурова е завладяна от страх. Нашенката, която от години живее в Америка, не скри притеснението си от възникналата ситуация с коронавируса по цял свят. 

Тя разчувства почитатели и приятели с думите си в социалната мрежа, от които лъха паника и отчаяние. Все едно, че идва краят на света... 

Ужас! Взрив в дома на Кичка Бодурова! СНИМКИ

"Страшни времена настъпиха. Никога не съм и предполагала. Пазете се и не забравяйте, че паниката е най- лошото нещо. Днес се почувствах слаба и казах на приятел отдалече... “ може би няма да се видим повече”. Но това е слабост ... просто се подадох на вълната, която опразни рафтовете на магазините тук. И цялата тази паника.. Пазете се! И аз ще направя същото", написа Кичка в личния си профил във "Фейсбук". 

Тези нейни думи показват, че празните рафтове в магазините и истерията на хората не е само в България. Тя всяка година в началото на май пристига в родината си, но заради заразата най-вероятно ще отмени полета си и като нищо да пропусне тазгодишната си визита в България./show.blitz.bg

Коментирай

ташко

ташко 15.03.2020 13:49

Блиц , малко ли ни е , че ни плашат "короната" , а пък вие ни довършвате с Раева , сега и Кичка , Кардашян , олеле ужас !!! Моля за милост !!!

пепо

пепо 16.03.2020 17:13

Добра певица също и добър човек ! Пожелавам и здраве в този опасен момент в живота на всички ни . До 100г да ни пееш и веселиш Кичке .

РАЗБИРАТЕЛ

РАЗБИРАТЕЛ 16.03.2020 17:48

ПРОСТА, ПО-ПРОСТА, НАЙ-ПРОСТА, КУТКА .......................

Еми

Еми 20.03.2020 13:21

ОБИЧАМ ТАЗИ ЖЕНА! Уникална е!!!