Киборг: Александър Сано показа протезата на сина си, която замества изгубената му ръка СНИМКИ

Киборг: Александър Сано показа протезата на сина си, която замества изгубената му ръка СНИМКИ

Актьорът Александър Сано показа протезата на доведения си син Иво Карамански, чрез която ще може да изпълнява нормални движения, след като при страшен инцидент загуби ръката си. 

25-годишният младеж вече има нова изработена бионична ръка, с която ще може да прави всичко. Протезата е изработена в чужбина специално за сина на покойния мафиотски бос, чието име носи. Младият Иво се похвали с новата си протеза, като отново се пошегува със себе си и инцидента, който претърпя.

"Този пост посвещавам на всички деца, които преминават през сериозни предизвикателства и които въпреки това запазват духа и позитивизма в себе си. За тези деца, които със собствената си светлина не дадоха на родителите си да паднат в тъмнина. Сине мой, гордея се с теб и те обичам! Благодаря ти, че съществуваш. Бог да благослови децата ни", пише Александър Сано под общите кадри с Иво и новата му ръка. 

Преди по-малко от година синът на Нели Атанасова претърпя катастрофа на магистрала в близост до град Утрехт Иво губи лявата си ръка. Карамански-младши губи управление, след като заспива зад волана. След първоначалната рехабилитация Иво ползва обикновена протеза, с която не може да прави почти нищо./show.blitz.bg

 

Коментирай

Азимов

Азимов 31.05.2022 20:26

Поощрява всички останали и те да карат с 300 км. в час с БМВ-ту.

Anonymous

Anonymous 01.06.2022 2:36

Тц, тц, тц...английският на Сано е една идея по-добър от на Барека и Киро тъпанара. Никой с английски не пише така в такъв словоред като тоя... Ама нА, човекът и тоя да се изяви.

Джаро

Джаро 06.06.2022 2:36

Косъма продуцира адидас.