Катя топна "ритонките" си в морето на Тасос (СНИМКИ)

Катя топна "ритонките" си в морето на Тасос (СНИМКИ)

Катя от "Ритон" от години е известна със своя огромен бюст, но с годините като че ли той става все по-голям. А певицата няма нищо против да го показва и събира погледите на плажа.

Катя и Здравко са на почивка на о-в Тасос в компанията на свои приятели. Те побързаха да се похвалят със снимки от ваканцията си, а на някои от тях погледът бързо е прикован от огромните еърбеци на Катето. 

На един от фотосите Здравко се е опитал да обхване с ръце природните дадености на своята жена, която е избрала доста изрязан бански за лятната си почивка. Със сигурност и останалите туристи се заглеждат в пазвата на нашенката. 

След големия концерт в зала 1 на НДК в края на май месец, двойката решила да си подари кратка ваканция преди стартирането на останалите концерти в страната. Затова стегнали куфарите и отпрашили към гръцкия остров в компанията на свои близки приятели. 

Всеизвестен факт е, че Катя и Здравко обичат да почиват по-шумно, а не пенсионерски. Затова и там ходили на по-оживени плажове с музика и коктейли. А в един от дните решили да се повозят на каяци, но Катя не могла да запази равновесие, тъй като огромните й гърди натежали и всеки път я обръщали./show.blitz.bg

Коментирай

Asesino

Asesino 18.06.2019 16:21

А какво топна Ганьо Борисов в задната путка на Ивайло Крачунов? Тиквената си дръжчица ли?

reee32

reee32 19.06.2019 0:58

За да ти пускат мацките,ти трябват много кинти,нали?Влез тук ги има !https://bit.ly/2vGdh7g

iPhoneman

iPhoneman 19.06.2019 10:27

Олепената със сланина Катя,виси в ръцете,стомаха,краката,гърдите...

Vazbudeno_hui4e

Vazbudeno_hui4e 19.06.2019 11:05

Цици само за ебане и сперма

Моника

Моника 19.06.2019 17:53

Е,банският й трудничко събира сланинките, ама нали морето я побира - значи всичко е наред.