logo

Катя Близнакова признала на Ласкин, че го харесва, а той...

Катя Близнакова признала на Ласкин, че го харесва, а той...

Целият роден хайлайф се нареди да пише прощални слова в социалните мрежи, адресирани до Иван Ласкин. Негови приятели се ядосват на цялата тази показност. "Трябва ли човек да умре, за да бъде признат за добър и да се забележи работата и таланта му", питаха се риторично те на опелото на Ласкин. Възмущението им идва от хора, които през годините дори са се подигравали на актьора и проблема му с алкохола, а сега тръгнали да го възхваляват. 

Няколко дни певицата Катя Блзинакова се опитва да се въздържи от подобен публичен коментар, но накрая нещо отвътре я тласка да го направи. „Господи, все се спирам да не пиша ама нещо неистово иска да излезе от душата ми! Спомням си, когато казах на Иван, че го харесвам, а той отговори: „Започна се“. Явно уморен от ласкателства. Но отпора на реакцията ми го обезкуражи и всичко затанцува, като във вечен валс на приятелството. Обичам Алексчето, което сладката Пепа каляваше в нашите “мръсни светове“, за да я научи докато диша на всичко. А тя с големите си и любопитни очички попивашe всичко и от малка беше дете с характер. Не тъжи Алексче, той отиде да ви пази от ангелските светове, където с Пепа ще ти пратят много Светлина. Трябваше да го напиша-България убива децата на прехода. Но само талантливите, защото плевелите се ширят в медийното пространство и са угодни на комплексираните. Лети Иване, полети и свирни, че си доволен от написаното за теб“, развълнувано написа изпълнителката на „Лиляно моме“.

Двамата се запознават по време на участието им в „Черешката на тортата“, където взаимните им симпатии веднага проличаха на малкия екран.

 

Коментирай

хайде стига

хайде стига 10.01.2019 11:34

Това умалително"Алексче", това фамилиарничене "сладката Пепа", нещо дразни.

Перчева

Перчева 10.01.2019 17:52

В момента няма нужда от шекерни думи. То вече нагарча. Кой ли не се изреди да драска.

йокин

йокин 10.01.2019 19:11

Нищо лично,но не се самозаблуждавайте,горе,нема нищо.

Йух

Йух 11.01.2019 18:19

Тази, ако я измерят с глупомера, ще го превърти!

Метролог

Метролог 11.01.2019 23:41

Ами то това е единица мярка за глупота. Един Кат. Близнакова има коефициент един мегаКат.

бай уй

бай уй 12.01.2019 4:13

Близнакова много тъпа и неизвестно популярна простакеса.

Елеганс

Елеганс 12.01.2019 7:30

Това одъртяло буре докога ще се вре при умните и нормалните хора? Само питам, за един приятел.

Oxo бохо

Oxo бохо 12.01.2019 9:27

Айде стига с тоа Иван Ласкин ,обикновен пияндурник- изхранван предимно от жена си. И къв е толкова актьор-васко да гама ,в други филми не го помня