Катето Евро просълзи мрежата с болезнено признание СНИМКА

Катето Евро просълзи мрежата с болезнено признание СНИМКА

Катето Евро просълзи последователите си в социалните мрежи с това, което призна. На актрисата й коства наистина много, за да каже тези думи, защото става дума за едно от най-любимите й същества.

Преди три години майката на Александър Кадиев понесе един от най-жестоките удари на съдбата, защото неизвестен и очевидно лош човек застреля хладнокръвно любимото й куче. Актрисата изпита адска болка, която не е овладяла и до днес.

Няма да повярвате с кого заживя Катето Евро на каравана СНИМКИ

"7 години от първата снимка, когато Джак и Джаки станаха родители на 6 прекрасни Джакчета. След това ,лош човек застреля моята най любима кучица. След това ,мои приятели ми подариха нова Джаки, но нищо не може да замени предишната.

Вчера, с Мария Гроздева, отново събрахме двете джакчета и тринайсет годишния Джак, отново ще става баща! Ура! Малко е побелял, малко и ние с Мимето сме остаряли, но животът си знае работата!", написа Катето в профила си.

Разплакаха Катето Евро, случи й се нещо неочаквано... ВИДЕО

Фотосът, който е качила е от щастлив момент с приятелката й - спортистката Мария Гроздева. На кадъра са и любимите й кученца./show.blitz.bg

Коментирай

Мъйчо

Мъйчо 17.10.2020 13:26

Аман от тая хухавела ....постоянно я завирате в очите на хората с некакви тъпотии ..! Великата актриса .....:)) с 2 второстепенни роли в кариерата си ......

К. П

К. П 17.10.2020 18:52

АХ!!!!!!!!?.

Aнгел

Aнгел 19.10.2020 3:05

Защо пишете за тези две пияндета и кучетата им,излагате се БЛИЦ.