logo

Разплакаха Катето Евро, случи й се нещо неочаквано... ВИДЕО

Разплакаха Катето Евро, случи й се нещо неочаквано... ВИДЕО

Катерина Евро не е на себе си от това, което й се случи преди броени часове. Актрисата, която отпразнува своя 64-ти рожден ден, беше изненадана по най-неочакван начин.

Автор на изненадата е синът й Александър Кадиев, чието послание предизвика бурни вълнения и в социалната мрежа.

Няма да повярвате с кого заживя Катето Евро на каравана СНИМКИ

"Честит рожден ден, Мамо! Бъди здрава! След 37 години живот с теб, съвсем спокойно мога да кажа, че ти си моята вселена! Ти ме научи да бъда свободен. Ти ме научи да споделям себе си със света наоколо. Ти ме научи, че любовта твори всичко хубаво. Ти ме научи да бъда емоционален.

Ти ме научи, че животът е красив и си заслужава. Ти ме научи да се радвам на малките неща. Ти ме научи, че трябва да разбираме хората, да не ги съдим, и да даваме най-доброто от себе си. Ти ме научи, че живеенето е прекрасно действие, което се върши с лекота.

Катето Евро се съблече по сутиен и направи нещо изумително ВИДЕО

Ти ме научи на щастие. Ти ме научи да не ме е страх, защото най-хубавото предстои. Ти ме научи да летя. Обичам те. Завинаги. Гордея се с теб", написа в Инстаграм популярният актьор и тв водещ, а откровеното му признание бе споделено и от майка му, която му отвърна с: "Обичам те, сине!"

В профила на актриста има и доста разпалващо видео, в което тя за пореден път показва, че не годините определят настроението, а духа. В компанията на две приятелки Катето Евро демонстрира завидни танцови умения пред басейна, след което всички скачат с дрехите в него.

Потрес! Катето Евро изби рибата с този ход! Вижте какво направи на 63 години... СНИМКИ

Любопитна подробност е, че Катето Евро и синът й са родени през един ден - Сашо Кадиев отпразнува 37 години на 30 август, когато има и имен ден, а звездата от "Оркестър без име" е родена на 1 септември./show.blitz.bg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Обичам ви приятелки мои! ️♥️

Публикация, споделена от Катерина Евро (@k.evro) на

Коментирай

Тошко маймунката

Тошко маймунката 03.09.2020 17:22

Евала на Катето ! ...с едно филмче и хаха - хихи си изкара живота ! ! ! Наистина е за завиждане ! Това само у БГ на Тошо и Бойко може да се случи .......мандала....

пуна трагедия

пуна трагедия 04.09.2020 0:11

НА КАТЕТО ЕВРО И СЕ СЛУЧИЛО, ЧЕ И ДОШЛО ВДЪХНОВЕНИЕ ВРЪЗ ОГРОМНАТА МУЗА В ЧАТАЛА , ОТ НЕЯ ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ И ДА СЕ ОЧАКВА

нота

нота 04.09.2020 0:14

И поради что я наричате "актриса" ?

това недоразумение

това недоразумение 04.09.2020 0:23

В няколко филма се появява за 10 минути и не се запомня с нищо, за целия си живот е набрала минути за един цял пълнометражен филм, ха, ха, ха :) :) :) , статистически и без качество, иначе може и да я бива в нещо друго