logo

Кака Лили стана баба за първи път, дъщеря й роди... СНИМКИ

Кака Лили стана баба за първи път, дъщеря й роди... СНИМКИ

Лилия Вучкова, която е по-популярна като Кака Лили, стана баба за първи път, след като дъщеря й Елица роди момченце. Радостната новина съобщи нейният зет Димитър Ганев в социалните мрежи, като публикува и снимка с бебето.

"2020 носи и добри новини. Днес се роди Асен Димитров Ганев. Здрав и красив. 3.6 кг., 52 см. Героят на деня се казва Елица Кънчева", написа щастливият татко и започна да приема десетки пожелания от последователите си в мрежата.

Кака Лили омъжи щерката за политолог

Димитър Ганев е женен за малката дъщеря на Лили Вучкова - Елица, като двамата се врекоха във вечна вярност навръх Деня на Съединението 6 септември.

Щерката на Кака Лили също е тв водеща. Започва кариерата си в БНТ, а преди да се прехвърли в bTV, работи като репортер в предаването "Култура.БГ", което преди се наричаше "Денят започва с култура".

Елица е и водещ на предаването за интересни маршрути и забележителности "10 000 крачки". Специализирала е във Франция. Мъжът й Димитър пък, вече е съсобственик на социологическа агенция, защитил е докторска дисертация, има една книга и множество научни статии, преподава и в Софийския университет./show.blitz.bg

Коментирай