logo

Кака Лили омъжи щерката за политолог

Кака Лили омъжи щерката за политолог

Тв легендата Кака Лили омъжи по-малката си дъщеря Елица Кънчева, която избра да я наследи в професията.

Любимката от „Милион и едно желание“ и „Неделно междучасие“ и съпругът й Любен Кънчев вдигнаха сватба за чудо и приказ. Таткото е дългогодишен шеф на „Музика и забава“ в БНТ, ръководител на българската делегация за Евровизия, после зам-кмет на Костинброд, а в момента е зам-министър на туризма. Зетят също не е случаен – политологът Димитър Ганев, съосновател изследователския център „Тренд“. пише "Телеграф". 

„Мили деца, не забравяйте, че „Съединението прави силата“, но с много любов. Бъдете все така влюбени и щастливи! Обичам ви... много!“ - така Вучкова обяви щастливата новина, че „вечната кака“ е станала и тъща.

Сред първите, които я поздравиха, бе и наследницата й на тв екрана – Кака Лара: „Да са честити и да пазят любовта си“. „Наздраве за тях и за вас, прекрасните родители възпитали две истински съкровища! Е, сега ще се наложи и още да продължавате в тази насока“, написа и певецът Богдан Томов, който дълги години водеше заедно с Лили Вучкова детското предаване „Неделно междучасие“.

Певиците Нели Рангелова и Вили Рай, китаристът на БТР Славчо Николов, режисьорът Евгений Михайлов, модната шефка Ивета Григорова, пиарката Ива Екимова, бившият на Гала – Константин Будев бяха сред първите известни, поздравили тъщата.

Красивата булка събра овациите в социалните мрежи и с красивата си рокля. Самата Елица също се занимава с мода, а фотографите не могат да я нахвалят колко е фотогенична. „Когато хората са специални, такъв е и техният път заедно. Пожелавам ви да сте все така красиви и лъчезарни като днес и любовта да струи от вас“, поздрави модистката Поли Гемеджиева своята ВИП-булка.

„Благодаря ти, Поли за прекрасната прическа и грим на Еличка, гордея се, че толкова много хора я обичат! А тя вчера беше най-прекрасната булка, а аз най-щастливата мама!“, добави и Лили Вучкова. Скоро след като стана тъща, „каката“ ще се превърне и в „баба“. Самата Елица обяви радостната вест в социалните мрежи, публикувайки си снимка с корема и текст „Момиченце с момченце“. Кънчева започна като стажантка в БНТ, а после известно време работи и във френската телевизия, но в крайна сметка се върна и продължава пътя си на в родния ефир./show.blitz.bg

Коментирай