Извънредно! Сашо Кадиев катастрофира!

Извънредно! Сашо Кадиев катастрофира!

Сашо Кадиев катастрофира, а новината стресна жестоко близките и приятелите му. Актьорът, който е син на Катето Евро, за щастие само се е уплашил малко, но не е пострадал.

За ситуацията сподели самият той тази сутрин в ефир, защото заради инцидента Кадиев закъснява за работното си място. Наложило се обаче да остане на местопроизшествието, докато КАТ оформи всички нужни документи.

Изненада! Спипаха Сашо Кадиев с любовница! С брака му е свършено!

Както вече стана ясно, Сашо Кадиев не е пострадал, не са пострадали и останалите участници в ПТП-то, а щетите са само материални. В типичния си хумористичен стил даже, актьорът заяви, че са му нужни коктейли и антидепресанти, за да се възстанови психически след преживяната ситуация.

Потрес! Сашо Кадиев се съблече чисто гол ВИДЕО 18+

"Камион за боклук явно не ме видя и ме забърса. Камионът просто в един момент започна да ми бута колата. Цялата страна на колата е забърсана. Аз слязох да видя какво става. Шофьорът на камиона малко се държеше странно в началото. Аз също му се развиках. Първо викнахме КАТ, но после отказахме. Съставихме двустранен протокол", разказа за случката Кадиев./show.blitz.bg

 

Коментирай

Баце

Баце 16.06.2020 13:17

Да го бодна на танцьорката в дупето веднъж

алабала

алабала 16.06.2020 13:28

я па сакам да забърша жена му, яката мадама

поп Нафърфорий

поп Нафърфорий 17.06.2020 6:57

И двете, дядо попе, и двете!...

Стоян

Стоян 17.06.2020 20:31

А бе кой го е грижа за тоя палячо анално податлив!!!!!!!