logo

Изненада! Спипаха Сашо Кадиев с любовница! С брака му е свършено!

Изненада! Спипаха Сашо Кадиев с любовница! С брака му е свършено!

Водещият на предаването „Преди обед” Александър Кадиев върти две жени, пише„Уикенд”. Освен официалната си половинка Таня Тончева, с която са заедно от 9 години, актьорът от известно време си има и любовница.

Слуховете, които се носят в арт съсловието отдавна, намериха своето потвърждение преди дни. Кадиев бе заснет от папараци с млада брюнетка, неизвестна в публичното пространство, с която даже се целунаха.

Сашо Кадиев погнуси зрителите с потни петна под мишниците СНИМКА

През изминалия уикенд синът на Катето Евро се появи в столичния Южен парк с красива дама. Те се настаниха в градината на популярен ресторант, като избраха маса, която да е по-усамотена. На пръв поглед двойката не изглеждаше чак толкова съмнително – хубавицата спокойно можеше да мине за негова приятелка или просто колежка от театъра.

В един момент обаче Кадиев скъси дистанцията и няколко пъти целуна събеседничката си по устните! Хвана я и нежно за ръката и взе да й шепи в ухото. Дали си е въобразявал, че никой няма да го види или има друга причина за освободеното му поведение, не е ясно.

Сашо Кадиев попадна в страшен финансов капан!

Водещият и спътницата му със сигурност са повече от добри приятели и това си пролича по жестовете и по интимното им общуване. Сашо непрекъснато обрижваше брюнетката, а когато времето захладня, помоли сервитьора за одеало и внимателно я наметна с топлата завивка.

Че Кадиев и майката на дъщеря му са в конфликт, се говори от няколко месеца, но досега той категорично отричаше. „ С Танчето сме заедно, всичко е наред!”, заяви водещият, когато плъзнаха слуховете за раздяла и дори заплаши медии със съд за клевета. 

Тончева пък се изказа, че Сашо много й помогнал да преодолее смрътта на майка си и това неимоверно ги сплотило. Истината обаче се оказва малко по-различна и определено криза в семейството има, след като актьорът е стигнал дотам да завърти любовница и да я показва на публични места. 

В интервю за списание „Ева”, публикувано неотдавна, водещият все пак се престраши да намекне, че може би Таня не е любовта на живота му, макар че имат прекрасна дъщеря. „Не мога да кажа, че съм открил точния човек за мен. С Таня сме заедно от доста години. Обичаме се, имаме дете, но не съм сигурен, че и двамата сме открили тази любов. Може би тя е само във въображението. Докато двама души се разправят за сметки, кой ще гледа децата и си гледат часовниците, любовта трудно ще възтържествува” , сподели откровено Кадиев. И допълни, че не вярва в брака и затова с Таня така и не стигнали дo венчавка.


„Не искам сватба. Не можеш да се кълнеш пред Бога за нещо, за което и философите, и психолозите, и примерите говорят красноречиво. Ясно е, че няма да стане. На всички ни се иска да има вечна любов, в която заедно да изчезнем в маранята. И там да останем завинаги. И в добро, и в лошо, докато смъртта ни раздели... Но както е казал Ремарк: „Любовта е вечна, освен ако междувременно не се случи нещо”. И в този смисъл защо да се кълнем в нещо, за което ни е ясно, че можем да нарушим другата седмица или след пет години?”, откровеничи синът на Катето Евро.

По изказванията на Кадиев може да се съди, че романтичните му чувства към Таня отдавна са си отишли. Запознати издават, че в последно време връзката им се крепяла единствено заради 5-годишната им дъщеря Катерина. Междувременно актьорът си е хванал любовница и явно е доста хлътнал по нея.


Самата Таня Тончева е споделяла, че със Сашо неведнъж са имали остри конфликти и тя си изнасяла от дома им. „Когато се скараме, бързо си събирам багажа и отивам в родния си град Пловдив. След два дни обикновено ми става мъчно и се връщам. Навикът също играе роля. Трудно ми е да си представя да живея с друг мъж", разказвала е брюнетката за бурната си връзка с актьора.

Тя не крие, че с него често стигали до конфликти – предимно заради битовизми. „Споровете ни възникват основно ако не съм сготвила и не съм изчистила къщата. За него това е много важно – жената е длъжна да прави тези неща. Когато има манджа и всичко е подредено, нещата са розови. В противен случай започват едни драми...", признавала е официалната половинка на Кадиев. Често се спречквали и заради видеоигрите, към които водещият е пристрастен. Той всеки ден с часове разпускал във виртуалния свят и не възнамерявал да се отказва.Семейството преживяло друга криза, когато тъщата на Кадиев издъхнала в края на миналата година. След трагичната загуба Таня се затворила в себе си  и не допускала други хора до личния си свят, а стресът напълно я смачкал. „Загубих много скъп човек – моята мила майчица, и ми е трудно да се възстановя. Ако не са детето, което ме радва, Катето и Сашко, за да ме подкрепят всеки ден, нищо друго не може да ме зарадва. Всеки ден с времето става все по-болезнен за мен, но като си поплача, ми олеква", разказвала е снахата на Катето Евро.

Бившата танцьорка е много добре настроена към своята свекърва, с която делят една къща в Кокаляне. Казва, че актрисата я е приела с отворени обятия още в самото начало. „Катето много добре се отнесе с мен и до ден-днешен много ми помага. След загубата на майка тя ми каза силни думи: „Никога няма да мога да я заместя, защото майката е една-единствена, но ще се постарая да ти дам най-искрената си майчина любов. Ще те подкрепям и ще съм до теб каквото и да ти се случи!", споделяла е Таня.  Според източник на „Уикенд”, Катето Евро била категорично против новата сърдечна тръпка на сина си. Тя била много привързана към снаха си и се надявала увлечението на Сашо към бюнетката бързо да затихне./show.blitz.bg

 

Коментирай

Сотир

Сотир 31.05.2020 12:08

Крушата не пада по далеч от корена си! Вижте, коя е мамка му на Сашо и няма за какво да се учудвате! Може и майката на детето му да го търпи, както мъжът на майка му я понасяше. Колко му е! Въпрос на икономически зависимости! Останалото е секс.

коко

коко 31.05.2020 12:16

Пълен кретен!

Плашипутарник

Плашипутарник 31.05.2020 13:09

Отвратителен мазник и противен нахалник, бутан навсякъде от тъпата си майка!

Дид

Дид 31.05.2020 15:50

Пикльо......

nedevbs

nedevbs 31.05.2020 15:51

Отвратителен мръсник.Много ми е антипатичен.

Силвия

Силвия 31.05.2020 16:53

Оставете Сашето на мира. Голям е сладур!

Нищо чудно

Нищо чудно 31.05.2020 22:24

Хората си омръзват.

Теди

Теди 31.05.2020 23:42

Да,бе,не вярвам!

Арнаутин

Арнаутин 01.06.2020 8:18

Пръц-пръц, дрис-дрис, новина голяма - Сашко прилича на неговата мама!

дада

дада 01.06.2020 15:08

взе да й шепи в ухото, кво й "шепи" бе близ

НЕЛИ

НЕЛИ 01.06.2020 22:34

САШЕЕ НАБУТАЙ И ГО ДА ТЕ СНИМАТ

Романтик

Романтик 02.06.2020 9:52

Чудя се кои жени харесват такъв грозен мъж?!

Uti

Uti 04.06.2020 15:37

Laino

GGBGAlabala

GGBGAlabala 07.06.2020 2:27

Аз и жена му и майка му ще еба!

За блиц

За блиц 07.06.2020 12:38

Блиц къде ви е " използвате забранени думи"

Davidbuins

Davidbuins 11.06.2020 8:09

Hey. I am looking for a man for constant meetings and sex. I'm very insatiable, I need a lot of sex. Write me here, everyone who dreams of unbridled sex. https://clck.ru/F96Y3

Мусейбе Сикиш

Мусейбе Сикиш 16.06.2020 12:25

И аз ще еб@ и майка му, и женка му, че и любовницата му!

waldes

waldes 13.07.2020 12:44

Този*палячо*трябва*да*избере*телевизията*или*театъра*

Тв зрител

Тв зрител 14.07.2020 20:03

Аман от льольовци.

Маруся

Маруся 14.07.2020 22:18

Всички виждаме че този сашко е пълен некадърник и олигофрен. Нередовен е. Как го търпят да води предаване. Тази Таня да си взима детето и да бяга далеч докато не е станало късно. Още е млада.