logo

Известна плеймейтка промени външния си вид до неузнаваемост СНИМКИ

Известна плеймейтка промени външния си вид до неузнаваемост СНИМКИ

Спомняте ли си Мис Плеймейт 2016 Маги Бадер, която набра значителна популярност и след това изчезна от медийното пространство?

Говори се, че мъжът до нея е спрял всичките й светски изяви. Наш репортер се натъкна на нови снимки на чаровната плеймейтка. От няколко месеца е с променена визия и трудно човек може да я разпознае. 

 Преди и след 

Маги е решила да се раздели с черната си коса и вече е в отбора на блондинките. Тя се приема много добре и заявила пред приятелки, че с този цвят на косата се чувства по-млада. В последно време си втълпила, че черното я състарява и затова взела крайни мерки.

Освен това, Маги иска да скъса изцяло с миналото си и горчиво съжалява, че участвала в подобен конкурс като "Мис Плеймейт". Че славата носи негативи усетила рано и след като намерила любовта се отдръпна от светлините на прожекторите. 

Приятели на Бадер коментират, че я харесват и руса, и черна. Все пак везните клонят повече към старата визия на плеймейтката. Тя ги успокоила, че не е изключено да се върне отново към стария си цвят на косата или пък да изпробва нещо съвсем различно./show.blitz.bg

Коментирай

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 01.04.2020 14:41

http://coronavirus.eti.pw

и преди и сега

и преди и сега 01.04.2020 21:58

си е същият миндил !