Известна плеймейтка промени външния си вид до неузнаваемост СНИМКИ

Известна плеймейтка промени външния си вид до неузнаваемост СНИМКИ

Спомняте ли си Мис Плеймейт 2016 Маги Бадер, която набра значителна популярност и след това изчезна от медийното пространство?

Говори се, че мъжът до нея е спрял всичките й светски изяви. Наш репортер се натъкна на нови снимки на чаровната плеймейтка. От няколко месеца е с променена визия и трудно човек може да я разпознае. 

 Преди и след 

Маги е решила да се раздели с черната си коса и вече е в отбора на блондинките. Тя се приема много добре и заявила пред приятелки, че с този цвят на косата се чувства по-млада. В последно време си втълпила, че черното я състарява и затова взела крайни мерки.

Освен това, Маги иска да скъса изцяло с миналото си и горчиво съжалява, че участвала в подобен конкурс като "Мис Плеймейт". Че славата носи негативи усетила рано и след като намерила любовта се отдръпна от светлините на прожекторите. 

Приятели на Бадер коментират, че я харесват и руса, и черна. Все пак везните клонят повече към старата визия на плеймейтката. Тя ги успокоила, че не е изключено да се върне отново към стария си цвят на косата или пък да изпробва нещо съвсем различно./show.blitz.bg

Коментирай

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 01.04.2020 14:41

http://coronavirus.eti.pw

и преди и сега

и преди и сега 01.04.2020 21:58

си е същият миндил !