Известна моделка живее в най-луксозния столичен хотел, млад милионер я спонсорира

Известна моделка живее в най-луксозния столичен хотел, млад милионер я спонсорира

Моделът Деяна Кръстева, която наскоро гръмна в голям скандал с родна гримьорка, живее в най-скъпоплатения хотел в София.

Отскоро тя е забелязвана да влиза и излиза постоянно от знаковата сграда в центъра на София. По наша информация моделката, която вече се изявява и като гримьор, живее във въпросния хотел, а жилището й там е платено от популярен млад мъж. 

Снимките в инстаграма на родната знаменитост също потвърждават информацията. Вечерните излизания на Кръстева се съпровождат от скъп автомобил и шофьор. 

Запознати със самоличността на мъжа отказват да издададат кой е младия кавалер, чиято любовница е Деяна. Фактите обаче говорят, че той е един от най-обичаните поп-фолк изпълнители.

 Двамата явно имат сериозна авантюра, щом се е стигнало до това младата моделка да заживее в най-луксозния софийски хотел, който е предпочитан главно от световни звезди при гостуването им у нас. 

Шушукания в бранша говорят, че Деяна има богат опит в привличането на платежоспособни господа. В социалните мрежи тя демонстрира луксозен живот, включващ скъпи вечери и екскурзии, както и фотоси и сторита от скъпи автомобили./show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай