Изплуваха пикантни разкрития от личния живот на Деси Стоянова

Изплуваха пикантни разкрития от личния живот на Деси Стоянова

Брачната халка на Деси Стоянова е изчезнала от пръста й. Красивата водеща на предаването "Преди обед" по Би Ти Ви напоследък не е засичана в компанията на мъжа си Велислав Русев. Възможно е двойката да е разделена след връзка, продължила повече от 20 години. 

Проверка на "Уикенд" показа, че Деси Стоянова не се е разделяла с брачната си халка през цялото време, откакто е станала водеща на "Преди обед" през 2011 г. На всичките си снимки, включително на фотографиите си като рекламно лице на различни продукти, тв звездата е носела задължителното за омъжените дами бижу. Това обаче е продължило до 20 март. На тази дата са били публикувани последните кадри на Деси Стоянова с брачната й халка.

Снимките могат да се видят на официалната страница на "Преди обед" във Фейсбук. От следващия ден водещата е започнала да излиза в ефир без халката си – нещо, което не направи впечатление на никого в продължение на цели 6 месеца. Ако водещата беше жена, която по принцип не държи на условности като брачните халки, носейки ги от дъжд на вятър, това би било в реда на нещата. Тя обаче не е от този тип жени, затова изчезването на бижуто предизвиква много въпроси.

Каква може да е причината за свалянето на халката? Логичният отговор е развод или най-малкото – раздяла с мъжа й Велислав Русев. Връзката на двойката е от 2000-та година, а бракът – от 2006-а. Семейството има близнаци, които вече са тийнейджъри. До миналата година водещата не пропускаше да отбележи в социалните мрежи годишнина от сватбата си, публикувайки снимки с Велислав, гарнирани с емоционални коментари по темата.

Това лято обаче тя не е пуснала нищо. Отбелязала е единствено своя 48-и рожден ден, който е седмица преди годишнината. Съдейки по публикуваните снимки, го е празнувала с бившите си колежки от Би Ти Ви Ани Цолова, Миролюба Бенатова и Дарина Сарелска. Съпругът й не се вижда на снимките. На светските събития, които Деси посещава, тя също се появява сама. Това е допълнителен знак, че не всичко с половинката й наред, тъй като само допреди няколко месеца Велислав я придружаваше навсякъде. 

Има ли нов мъж в живота на водещата? Говори се, че тя не е от жените, които са готови да лесно да скочат от една връзка в друга./show.blitz.bg

Коментирай

Ами

Ами 02.10.2023 23:33

Прилича на тиква, значи някой тиквеник ще е!

Естет

Естет 03.10.2023 21:27

Много привлекателна дама. Със сигурност би й отивало по-младо гадже. Сега подобни връзки са често срещани.

Един от селото

Един от селото 03.10.2023 21:57

Намерила е по добър тъпкач,млад и еблив.

Пешо

Пешо 03.10.2023 23:05

Деси Стоянова е последния човек от който някой би се интересувал.

Стяга

Стяга 04.10.2023 0:34

Стяга я вече. Дала е я халката за увеличаване на размера на пръста. Нищо лошо.

Биби

Биби 12.10.2023 5:28

По нашите ширини не гледаме кой какво носи на ръцете си,дори и да се разведа, аз лично бих си носила халката, още повече, че съм си свикнала с нея. Едва ли някой ще забележи, ако някой си я свали,че и да си прави такива изводи

Комшиев

Комшиев 12.10.2023 16:26

Сгодна булка! Ще има търсене, съответно на класа! С един мъж неможе, както и с една кола или рокля цял живот!