Изненадващ обрат! Петканови се целуват страстно след развода и... ВИДЕО

Изненадващ обрат! Петканови се целуват страстно след развода и... ВИДЕО

Сагата между Алекс Богданска и Дани Петканов май още продължава, въпреки че двамата вече официално се разведоха. Явно любовните искри помежду им не са затихнали съвсем, поне не дотолкова, че да спрат да се интересуват емоционално един от друг.

Потвърждение за това е прелюбопитно скорошно видео, в което двамата съвсем не се държат като бивши партньори. Напротив! Приличат повече на двойка, която тепърва ще преоткрива любовта.

Алекс научи за новата жена на Петканов и полудя: Гнусно ми е да си го представя с друга

Дали ситуацията е въпрос на реални чувства, които двамата разменят импулсивно или отново е фактор добрия стар пиар в посока инфлуенсърство, заради който вече са доказвали, че са готови на всичко, скоро ще стане ясно.

Даниел Петканов се стопи след развода с Алекс СНИМКИ

Наскоро Николета Лозанова сподели видео, в което Даниел и Александра танцуват заедно, прегръщат се и се целуват по бузите. Какво ще последва оттук нататък, ще поживеем, ще видим.

Междувременно двамата заведоха сина си Габриел в София Ринг Мол, където се отдадоха семейно на веселба и нестихващи игри, кадри от които Александра пусна на стори в социалните мрежи./show.blitz.bg

Коментирай