Дани Петканов се стопи след развода с Алекс СНИМКИ

Дани Петканов се стопи след развода с Алекс СНИМКИ

Даниел Петканов направо изплаши последователите си в социалните мрежи с вида си. Лудия репортер, както го наричат открай време, май е попрекалил с тренировките и режима, защото буквално се е стопил.

Явно след развода с Алекс Богданска, Петканов се е отдал на здрави фитнес тренировки, здравословно хранене и изобщо работи активно върху себе си. Любопитното е, че наскоро и Алекс показа нещо подобно - и също уплаши с липсата на здравословен външен вид.

Мощен хейт заля Дани Петканов заради звезди от "Ергенът", решил е да... СНИМКИ

Скорошни стоп кадри на Дани Петканов накараха феновете му да се чудят какво се случва с него и защо лицето му вече е толкова плашещо изпито./show.blitz.bg

Коментирай

Лили

Лили 23.06.2022 17:51

Жалко за тази прекрасна двойка.Бяха чудесни и много си отиваха.Дано пак се съберат.

Anonymous

Anonymous 23.06.2022 21:14

Сбабичосал се е ! Грозна картинка. Тъпанар, който изпусна твърде хубава жена за него. За нея по-добре, тя ще си намери някой на нивото й, ама той... не може да си хване красавица с тая конска, а сега и погрозняла, мутра. Всеки да си бере гайлето, няма да го мислим ние, я !

бг "хайлай"ФФФФФФФ

бг "хайлай"ФФФФФФФ 23.06.2022 23:56

Пълни филмари са тия двамата омирисника. Само някакви пубертетки им се връзват на драмите. И двамата са поравно грозни, прости маннерки, мерси за вниманието