Мощен хейт заля Дани Петканов заради звезди от "Ергенът", решил е да... СНИМКА

Мощен хейт заля Дани Петканов заради звезди от "Ергенът", решил е да... СНИМКА

Даниел Петканов, който наскоро се разведе с жена си Александра Богданска, явно вече е решил да си търси нова половинка. И какво по-удобно от това да се пробва с девойките от вече миналия първи сезон на риалити формата "Ергенът". 

Дали си прави поредния нескопосан пр в социалните мрежи или наистина е привлечен от красавиците, много скоро ще стане ясно. Едно е ясно - Лудия репортер, както е известен Петканов, явно иска да излекува успешно раните от раздялата с Богданска.

Алекс Богданска му отпусна края след развода! Ето как повиши адреналина си... СНИМКА

От селфи в скорошен негов пост става ясно, че е силно привлечен от Дениз Хайрула и Виктория Капитонова - двете останаха приятелки и след формата, а Виктория е големият победител в него.

Причината не е ясна, но в своя профил рускинята пусна стори със същата прическа и официална рокля, а написаното към него гласи, че ще се снима в нов проект. Явно и Даниел ще участва в този проект, но концепцията му все още не е разкрита. А защо не покрай работата, той да се уреди и личен план.

Дани Петканов с разтърсващо признание след развода с Александра СНИМКА

Поредната проява на Петканов обаче, му донесе мощен хейт вместо овации. Почти няма позитивен коментар по негов адрес. "Намери с кой да се снимаш", "Толкова ли ниско падна бе, Даньо", "Подбирай малко бе, човек", "Сега ще усетиш хейта", са само малка част от реакциите./show.blitz.bg

Коментирай

Кирчо

Кирчо 11.06.2022 12:01

Откога на курвите им викат звезди?

Знаеща

Знаеща 11.06.2022 14:37

Този няма толкова кинти нито за туркинята, нито за рускинята. Тия шаврантии само с много богати си лягат

Подчовек Путка

Подчовек Путка 12.06.2022 1:37

Долнопробна мъжка путка

........па

........па 13.06.2022 9:41

На снимката 3 меркантилни кОрви.