Изненадващ обрат! Лора Крумова се връща в bTV заради...

Изненадващ обрат! Лора Крумова се връща в bTV заради...

Телевизионните рокади винаги са били доста любопитни, особено ако главни действащи лица в тях са утвърдени имена и доказани професионалисти. Трансферите от bTV към Нова и обратно на моменти приличат на латино сериал и случаят с Лора Крумова е поредното потвърждение за това.

Тв водещата, която за последно водеше съботно-неделното предаване "Събуди се", излезе по майчинство през 2018-та, но в края на миналия месец изненадващо реши окончателно да си прекрати договора с Нова тв.

"Вярно е, това е лично мое решение и инициатива.. На фона на процесите там, смятам, че това е правилното решение за мен", заяви Лора в тв интервю за "Свободна Европа" преди време. 

Сега обаче, явно ситуацията около завръщането на Лора Крумова на екран е подета с нови сили, само че вероятно за изненада на мнозина - не в Нова тв, а в конкурентната bTV, където според последните слухове - блондинката се готви да стартира свое собствено предаване. Съгласието да направи трансфер в bTV не дошло трудно, защото било свързано с доста по-внушително месечно възнаграждение от това, което взивала в Нова тв.

Както се казва, ще почаваме, ще видим как ще се случат ситуациите около Лора Крумова, която вероятно съвсем скоро ще бъде официално представена в bTV. Колкото до Нова - там явно чистката откъм кадри е сериозна и не е от сега.

Припомняме, че освен Лора Крумова, от медията бе уволнен режисьорът и автор на колажи Валдес Радев, тръгнаха си и разследващите журналисти Генка Шикерова, Миролюба Бенатона и Марин Николов, преди тях и продуцентът Дарина Сарелска. Преди да загине при нелеп инцидент, от Нова бе отстранена и Силва Зурлева./show.blitz.bg

Коментирай

не е

не е 14.02.2020 10:38

"Валдес Радев, Генка Шикерова, Миролюба Бенатона и Марин Николов, преди тях и продуцентът Дарина Сарелска" Нова се очисти от тези некадърни съсели. А Лора е безчувствена , иронична и еднопосочна. Тази лоена топка не е за екран. БТВ иска да се самоубие като събира всички соросоидни мисирки.

Маса

Маса 14.02.2020 17:32

Лора отдавна не е журналистка, защо им е на БТВ.

Лора

Лора 15.02.2020 14:37

Най добрата журналистка в българския ефир. Кориторов може само да и диша прахът. Умна интелигентна и чувствителна. Ще вдигна нивото на БТВ повече отколкото Вучков СКАТ.

йокин

йокин 15.02.2020 19:39

Умиране има,оттърване,от нея,гала.