Изненада! Зейнеб се реши и се връща при... СНИМКИ

Изненада! Зейнеб се реши и се връща при... СНИМКИ

Репортерката на "На кафе" Зейнеб Маджурова отново се завръща в ефир, след като дълго отсъстваше заради бременността, а след това и когато роди.

Блондинката, която продължава да робува на суеверията и да не показва дъщеричката си Мириам, както не се притесниха да го направят редица нейни колежки, се престраши да тръгне отново на работа, за което съобщи самата тя наскоро.

Страх скова Зейнеб, не смее да... СНИМКИ

"Повече от година не бях стъпвала в студиото. Не бях стъпвала и в токчетата си. Липсваха ми и двете", споделя блондинката в профила си в социалните мрежи. А в студиото на "На кафе" наскоро се появи по-бляскава отвсякога - с къса пола и блуза с високи сандали, като бе изпратена от любимия си Стоян Балевски и с огромен букет цветя на работа.

Потрес! Зейнеб изплаши без грим СНИМКА

Любопитна подробност е, че Зейнеб избра да не доизкара докрай майчинството си, а да се върне на работа осем месеца след раждането. Репортерката призна, че й е коствало доста потене във фитнеса и строг хранителен режим, докато влезе в предишната си форма./show.blitz.bg

Коментирай

Бай Кузи с големите бузи

Бай Кузи с големите бузи 07.07.2020 16:47

От чичко Доган ли е бебето

Делян

Делян 08.07.2020 10:11

Не, от Шиши!

КОКО

КОКО 08.07.2020 17:46

И КАКВО ЩЕ НИ ПОКАЖЕ ПРОСТАТА ЗЕЙНЕБ,ЗА КАКВО ДА СЕ ВРЪЩА,ТОЛКОВА Е ЕЛЕМЕНТАРНО ТУРКИНЧЕТО,ВЕЧЕ ПРЕКАЛЯВАТ С ТЪРПЕНИЕТО НА ЗРИТЕЛИТЕ.ЕДНАТА ГАЛА НИ СТИГА...

тттц

тттц 08.07.2020 17:47

Опростачвате населението с такива простовати повярвали си повлекани-селяндурки,стига вече!

Данеула

Данеула 08.07.2020 18:54

Зейнеб е хубава и приятна на екран.Какви са тези злобни подмятания.Какво като е туркиня.Тя си има свое място в предаването-има право на изява. Престанете с тия простотии.

ИНТИМЕН ПРИЯТЕЛ

ИНТИМЕН ПРИЯТЕЛ 09.07.2020 0:54

Да се връща по-скоро, че пачаврата от плевенско засега се напива самичка и никак не и е добре.