Страх скова Зейнеб, не смее да... СНИМКИ

Страх скова Зейнеб, не смее да... СНИМКИ

Зейнеб Маджурова, която роди преди година и половина, все още е подвластна на жестоки страхове, които не й дават мира. Бившата чаровна репортерка на Гала се оказа прекалено суеверна и последствията са налице.

Въпреки че е минала повече от година, Зейнеб все още пази дъщеричката си Мириам, която засега са виждали само най-близките й хора. Причината е неистов страх в блондинката, която се притеснява от уроки и недоброжелателни погледи.

Зейнеб се състари след раждането, но иска да чуе за Гала

Подобно е поведението и на синоптичката Никол Станкулова, която също не показва детето си - вероятно също заради суеверия - така, както, например, без притеснения го прави колежката й Гери Малкоданска.

Зейнеб родила със секцио, защото бебето й...

Всъщност много родни личности с удоволствие позират с децата си в социалните мрежи и нямат никакви притеснения, за Зейнеб обаче, нещата седяли по-различно. Самата тя от край време вярвала в уроки, "лоши очи" и други подобни суеверия. Освен това не искала личния й живот да става публично достояние - както е известно бащата на малката Мириам е милионерският наследник Стоян Балевски, с когото дори се говори, че са сключили тайно брак по време на бременността на блондинката.

Името на дъщеря си - Мириам пък, е разновидност на традиционото Мария, има еврейски произход и означава "любима, желана", пише "Уикенд".

Потрес! Зейнеб изплаши без грим СНИМКА

Припомняме, че Зейнеб разкри, че очаква дете в предаването "На кафе", където работеше като репортерка, след което излезе в майчинство и по всичко изглежда, че не възнамерява скоро да се връща в телевизията./show.blitz.bg

 

Коментирай

оихофрг

оихофрг 29.06.2020 16:28

и аз си крия ура от страх да не го изяде някоя лакома кобра или да го уручаса, както е станал 38 см. давам го само на заможни госпожи с златни зъби и ланец не по-малък от половин кило

МИ,

МИ, 29.06.2020 19:44

Тази само я сковава страх да не я зареже милионерския син балък който и направи дете.Станкулова също.Те и само с това са популярни.

Румчака

Румчака 30.06.2020 23:41

Щом и тая парантия се взима на сериозно....заеби....

Арес

Арес 30.06.2020 23:44

Те си крият децата щото още не са намерили обяснения защо приличат на стотиците им ебачи....докато хванат БАЛЪЦИТЕ....