Зейнеб родила със секцио, защото бебето й...

Зейнеб родила със секцио, защото бебето й...

Зейнеб Маджурова миналата седмица стана майка за първи път на прекрасно момиченце, а това, през което е преминала през всичките девет месеца от бременността си, така и не стигна до публичното пространство.

Оказа се, че чаровната репортерка от "На кафе" е имала лека и безпроблемна бременност, но се наложило да роди секцио, защото бебето й било твърде голямо и тежко за нормално раждане.

Скандално! Тв репортерка на Нова пие бременна! СНИМКИ

Бебето се появило на бял свят без усложнения, но с впечатляващи мерки – над 4 килограма. Докато плодът растял в утробата на блондинката, хубавата туркиня не се отказала от активния начин на живот, пише "Уикенд".

Зейнеб крие, че ще ражда през декември

Ежедневно се разхождала на чист въздух, а в деня преди раждането дори била в планината с мъжа си Стоян, където изминала над 8 километра, без да почувства умора.

С бащата на дъщеря си Мириам - бизнесменът Стоян Балевски все още нямат сключен брак, въпреки че Зейнеб тайно си мечтаела да се види в бяла рокля.

Името на момиченцето си пък, репортерката избрала неслучайно - то хем звучи екзотично, хем е разновидност на традиционното българско име Мария. Има еврейски произход и означава "любима, желана".

В момента Зейнеб е в отпуск по майчинство и все още няма намерение да се връща в телевизията, поне докато малкото й момиченце не навърши поне годинка./show.blitz.bg

Коментирай