Изненада! Вижте какво правят Криско и братя Аргирови! (СНИМКА)

Изненада! Вижте какво правят Криско и братя Аргирови! (СНИМКА)

Криско и легендарните братя Аргирови съвсем скоро ще поднесат една от най-неочакваните изненади в музикалната гилдия. Явно появата на Благовест и Светослав в "Като две капки вода" неотдавна, им повлиява повече от позитивно. В същия лайф, на който двамата бяха гост жури, присъства и Криско.

Рапърът се кани да стане продуцент на естрадните легенди Благовест и Светослав Аргирови, твърди "Телеграф". Близнаците водят преговори да се присъединят в най-скоро време към каталога на музикалната му компания „Адаманд ентъртаймънт".След пенсионирането си в Норвегия Светослав се върна за постоянно в България и с брат му започват нов рестарт на кариерата си. През последните 20 години двамата имаха епизодични изяви на сцената, но тази есен готвят ударно завръщане.

„В момента преговаряме с Криско да работим за неговата фирма. За догодина смятаме да направим голям концерт и трябва сериозна подготовка", споделя пред изданието Благовест Аргиров.

Огромна гавра с Папи Ханс и Криско в "Капките"!

В музикалните среди обаче, побързаха да пошушукат, че този проект е обречен на провал.

„Криско не може да се грижи за собствената си кариера, как ще се справи с тази на Аргирови не е много ясно", чудят се колеги на легендарния дует.

Бащата на Криско пише химн за Търново

В последните месеци Криско се оплаква от липса на участия. Собствениците на клубовете не искат да рискуват и да изплатят хонорар от 5000 лева, който посмъртно не могат да избият след това. Някои от тях са готови да платят неустойка на Криско, но да анулират вече планираните му ангажименти. На едно от последните участия на рапъра в пловдивски клуб са се събрали едва 50 човека, които са го освиркали в края на изявата заради пеенето на плейбек./show.blitz.bg

Коментирай

Лалугеров

Лалугеров 27.05.2019 16:51

Крайно време е балонът Криско да се спука. Жалкото е, че благодарение на хорската наивност и простотия той вече е милионер !