Изненада! Вики от "Mастило" избяга от България и вече ще... СНИМКИ

Изненада! Вики от "Mастило" избяга от България и вече ще... СНИМКИ

Певицата Виктория Терзийска, която всички познават най-вече като Вики от "Мастило", изненада много феновете си с новината, че спира с музиката. И не само това - но бяга и от родната си България!

Причината за драстичната промяна, която певицата прави в личния, а и с професионалния си живот, е повече от любопитна и със сигурност ще предизвика много коментари.

Няма да повярвате какво прави и как изглежда Вики от "Мастило" СНИМКИ

Брюнетката, която е майка на две деца - 4-годишната Маргарита и София, която се роди преди година, вече ще живее във Виена със семейството си, защото мъжът й Петър Величков преди няколко месеца замина на високоплатена и престижна работа в австрийската столица.

Вики Терзийска ражда всеки момент СНИМКИ

До миналата година Величков беше изпълнителен директор на голяма верига бензиностанции, но най-изненадващо напусна през март. Сега цялото семейство е на почивка в къщата си в морския курорт Лозенец и веднага след това се връщат във Виена. Там ще се ширят в просторен баровски апартаменти, в един от най-добрите квартали на града, пише "Галерия"./show.blitz.bg

Коментирай

СИЯ

СИЯ 06.08.2020 14:23

Да е жива и здрава, но с тоя стар чичо, който може да й е баща, как живее не знам, нооо всичко си има цена, а тя явно обича парите и лукса ......да видим до кога обаче ще го издържи

пенсионерка

пенсионерка 06.08.2020 14:39

Браво на цялото семейство на ВИКИ! Заслужават го! Ще помним Вики от "Мастило" като изключително талантлив изпълнител! Адмирации!

РЕАЛИСТ

РЕАЛИСТ 06.08.2020 16:42

ЕДВА ЛИ ЩЕ ЖИВЕЕ ВЪВ ВИЕНА. ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ ЧИЧКОТО ГО ИЗГОНИХА ОТ ОМВ, А НЕ Е НАПУСНАЛ.