Няма да повярвате какво прави и как изглежда Вики от "Мастило" СНИМКИ

Няма да повярвате какво прави и как изглежда Вики от "Мастило" СНИМКИ

Вики от "Мастило" никога не си е падала по кифленския имидж. Не сме я виждали с прекалено много грим дори и в клиповете на песните си, в които традиционно се залага на по-ефектен стайлинг.

Певицата, която е майка на две малки момиченца, държи винаги да изглежда натурално, независимо какво прави и се грижи много старателно за кожата и косата си.

Вики Терзийска ражда всеки момент СНИМКИ

41-годишната изпълнителка, която няма нито една пластична операция или корекции, изуми феновете си с това, което показа, защото за пореден път заложи именно на натуралното, с което от раз слага много свои по-млади колежки в джоба си.

Вики от "Мастило" губи нелепо двама свои близки

"Искам да ме харесват заради самата мен, а не защото изглеждам звездно", твърди певицата, която отскоро отглежда кокошки в двора си. Мъжът й Петър Великов, който е бизнесмен пък, смятал, че подобно поведение е най-добрият личен пример, който неговата половинка може да даде на децата им, пише "Уикенд"./show.blitz.bg

 

Коментирай

сърп и чук

сърп и чук 16.06.2020 9:57

Годинките си казват думата. А със съпруг и дете жената се занемарява и обезличава.

Тони

Тони 16.06.2020 14:31

Като брюнетка беше по-хубава.

pbdan

pbdan 16.06.2020 19:27

До чук и сръб - а ако си беше останала сама, още 5-10 години на белия кон и после като стане невидима за мъжете - то били такива и онакива, лъгали я, оказвали и сексуален тормоз и др. такива. Тогава се обезличава истински.

Бебето

Бебето 01.09.2020 5:08

Много си е готина .Това първо.Пък ще си има и две деца.Дай Боже! Да са живи и здрави! Той и аз родих на 36 и 37. Ама ето децата пораснаха.Сега съм на 51. Да няма да е като Камелия и СЛАВУН.