logo

Изненада! Миглена Ангелова се върна на екран СНИМКИ

Изненада! Миглена Ангелова се върна на екран СНИМКИ

Покрай Миглена Ангелова никога не е скучно, защото тя буквално не се спира, дори и в период на коронавирус криза. Тв водещата поднесе поредната си изненада с тв привкус тази сутрин.

Мадам "Искрено и лично", както често я наричат, ще коментира актуални теми от деня цяла седмица в компанията на спортния журналист Иван Боянов, Деси Стоянова и Александър Кадиев в "Преди обед". Директният тон и точните думи, с които Миглена Ангелова обикновено назовава наболели въпроси от родната действителност, вече й гарантират зрителското внимание.

Миглена Ангелова: Двойните стандарти не оставят място за справедливост и здраво общество!

Първата тема, която тя избра да коментира са социалните мрежи и влиянието им. "Седят едни хора в социалните мрежи и се жалват за това как хората си губят времето, как са скочили самоубийствата по света и т.н. Това, което винаги се случва, е, че се търси крайния виновен, който винаги спасява хората от мислене. Преди социалните мрежи за това бяха обвинявани телевизията, книгите...

Кали разтърси Миглена Ангелова с тези лични признания... ВИДЕО

Винаги трябва да има някой виновен за това, че не се грижиш достатъчно добре за детето си и за себе си. Смисълът на бизнеса е този - да зариби потребителите си. Съвременността трябва да развива критичното мислене и креативността на хората, независимо какви са технологиите", заяви Ангелова.

Припомняме, че месец преди началото на извънредното положение в страната Миглена Ангелова приведе в ход поредното си професионално предизвикателство. Тв водещата, която преди четири години спечели 10-тото юбилейно издание на "ВИП Брадър" и стана любимата звезда на България, възроди емблематичонто си предаване "Искрено и лично", само че в доста по-динамичен вариант - в собствен канал в You Tube./show.blitz.bg

Коментирай