Изненада! Мариела Нордел с горещо признание за Васил Божков! СНИМКИ

Изненада! Мариела Нордел с горещо признание за Васил Божков! СНИМКИ

Новините около Мариела Нордел просто няма как да бъдат сложени в графа скучни, просто защото самата тя няма как да бъде част от подобен сценарий. Потвърждение за това имаше и при участието на огнената къдрокоска във "ВИП Брадър".

Животът на темпераментната Нордел, която е живяла на петте континента, а в жилите й тече българска, испанска, френска, гръцка, китайска и еврейска кръв, е пълен с изненади и истории, от които ще се изумите в достатъчни степени.

Ето коя известна брадърка била любовница на Божков!

Една от тези изненади поднася самата тя в скорошно интервю, а главен герой в нея е не кой да е, а напоследък доста актуалният и скандален бизнесмен Васил Божков.

"Можех да съм на мястото на ЛиЛана, ха-ха-ха. Шегувам се, не искам нейното място. Да, срещала съм Божков покрай шведския си съпруг, който проявяваше интерес в бизнес аспект към него. Интересна личност е Божков, съчетава острия ум на математик, шахматист, който предвижда 7 хода напред и на момче от Родопите, което гледа да те впечатли.", признава Мариела пред "Уикенд". А докато валят суперлативи за щедростта на Божков, жена му Мая обикаля арестите у нас...

Мариела Нордел: Получих инфекция и алергична реакция след ухапване от...

А на въпрос защо се е отказала от развитие на романтични отношения с бизнесмена, тя отвръща така: "Какво да ви кажа? Веднъж като пътувахме в колата, той си сложи ръката на коляното ми и директно предложи: "Искаш ли да ми станеш любовница?". Прозвуча ми като Стефан Данаилов в "Дами канят" – "Ти, знаеш ли, че имаш страхотни очи". 

Разбира се, че му отказах. По това време бях омъжена, но дори и да не бях, не бих му станала любовница - просто не е мой тип. Енергията, която Божков излъчва, е особена. Не мога да ви я опиша с думи. Честно казано, винаги аз съм избирала мъжете си, а не те мен"./show.blitz.bg