Изненада! Лора Караджова е бременна, очаква момченце СНИМКИ

Изненада! Лора Караджова е бременна, очаква момченце СНИМКИ

Наскоро стана ясно, че Лора Караджова си е направила Коледата особено вълнуваща, защото е приела предложение за брак от приятеля си Марсел Рохас и двамата вече са сгодени.

Сега обаче, щастието й е пълно, защото се оказа, че младата певица е бременна, вече е в петия месец и очаква момче, пише "Lifeonline.bg".

Потрес! Лора Караджова излезе по бански на участие СНИМКИ 18+

36-годишната щерка на Данчо Караджов не може да скрие колко е щастлива от развоя на събитията в личния й свят и най-вече от красивите си отношения с диджея.

Изненада! Лора Караджова се сгоди за... СНИМКИ

Предложението за брак дойде точно на рождения ден на Лора на 3 декември, когато Марсел паднал на колене пред певицата и й поискал ръката. Двамата живеят заедно вече повече от година и половина.

За сватба все още не говорят, но се очаква, след като Лора роди второто си дете на пролет и се възстанови от раждането, двамата да вдигнат пищен сватбен купон.

Лора Караджова мисли за бебе

Припомняме, че Лора Караджова вече има едно дете от връзката си с варненеца Валентин Савов и това е 5-годишната Алиса, която сега се разбира повече от идеално с настоящата половинка на майка си./show.blitz.bg

Коментирай